iPhone X s-ar putea să nu ajungă pentru toată lumea până în 2018 | NOOBZ.RO

iPhone X s-ar putea să nu ajungă pentru toată lumea până în 2018

NoobZ
- 19.09.2017, 11:44 în Smartphones
3

SHARES

Apple a lansat telefoanele iPhone X, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus în data de 12 septembrie în Cupertino, iar cel puţin pentru moment în România, operatorii de telefonie mobilă au anunţat că doar iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 22 septembrie.

În ceea ce priveşte iPhone X, Telekom a anunţat că îl va comercializa abia începând cu 3 noiembrie, precomenzile începând din 27 octombrie. Pe cealaltă parte, Vodafone anunţă doar disponibilitatea iPhone 8 şi iPhone 8 Plus în ofertă, dar nu spune nimic despre iPhone X, care este cel mai aşteptat telefon din cele 3 lansate, iar Orange încă nu a transmis nimic oficial despre niciunul dintre cele 3 iPhone-uri.

O serie de rapoarte spun că iPhone X, deşi a fost deja introdus oficial de companie, prezintă destul de multe probleme la nivel de stoc. De asemenea, se vorbeşte despre o „întrerupere în lanţul de aprovizionare”, ceea ce ar putea înseamna că deşi iPhone X va fi disponibil pentru precomandă din 27 octombrie şi din 3 noiembrie îl vom putea găsi în magazine, există toate şansele ca utilizatorii să nu apuce să îl cumpere la timp.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, Apple va livra mai puţine smartphone-uri iPhone X decât a proiectat iniţial. „Din cauza constrângerilor de stoc, aşteptăm ca cererea de piaţă să nu fie complet satisfăcută”, a scris Kuo în raportul transmis către MacRumors.

Un alt motiv pentru care Apple va aduce iPhone X atât de târziu în magazine este acela că nu doreşte să canibalizeze vânzările iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, telefoane ce vor fi disponibile pentru achiziţionare începând cu 22 septembrie.

Preţul de pornire pentru iPhone X este de 999 dolari, iar în România cea mai scumpă versiunea de telefon va fi disponibilă la peste 6000 lei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!