HyperX lansează căștile de gaming Cloud Alpha cu tehnologia Dual Chamber

NoobZ
- 27.09.2017, 12:20 în Gaming
2

SHARES

HyperX, divizia de jocuri a Kingston® Technology Company, Inc., distribuie începând de marți în România căștile pentru jocuri de ultimă generație HyperXTM Cloud Alpha – pentru jucătorii ocazionali și echipele profesioniste din întreaga lume.

Bazându-se pe ADN-ul căștilor anterioare în ceea ce privește confortul și sunetul, Cloud Alpha oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite, inclusiv tehnologia HyperX Dual Chamber pentru un sunet mai bun și distorsiune redusă. Cu difuzoare de 50mm, design-ul cu două camere permite ca HyperX să redea frecvențele joase separat de cele medii și înalte, construind un sunet dinamic care transformă jocurile, muzica și filmele în experiențe mai realiste.

“Cloud Alpha este primul model de căști pentru jocuri care integrează tehnologia HyperX Dual Chamber pentru a oferi o experiență a sunetului de neegalat”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. “Proiectate și testate în laboratoarele HyperX, Cloud Alpha oferă cea mai bună performanță audio posibilă, confort și calitate a construcției pentru un avantaj competitiv pentru profesioniștii de top și gamerii ocazionali din întreaga lume”.

Căștile Cloud Alpha sunt proiectate pentru a oferi cele mai înalte standarde de confort pentru sesiunile de joc extinse, cu spumă de memorie premium HyperX, o bandă extensibilă pentru a se potrivi unei game mai variate de jucători. Rama de aluminiu durabilă și ușoară dispune de un design unic, ușor de recunoscut în timpul turneelor de gaming.

De asemenea, căștile Cloud Alpha dispun de un cablu detașabil cu funcție de control audio in-line, care le permite jucătorilor să ajusteze volumul și să oprească microfonul, compatibilă cu mai multe platforme, precum PC, PS4™, PS4™ Pro, Xbox One™1, Xbox One S™1, Mac®, Mobile2, Nintendo Switch™ și sisteme de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm.

Disponibilitate

Căștile Cloud Alpha sunt acum disponibile exclusiv în rețeaua de magazine a partenerului Altex, la prețul de vânzare recomandat de 449 lei. Mai multe informații referitoare la Cloud Alpha și la disponibilitate sunt disponibile pe pagina web Cloud Alpha.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!