More

  Bill Gates folosește un telefon Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bill Gates a anunțat recent că a început să folosească un smartphone Android, asta după ce până nu de mult timp folosea un dispozitiv Windows Phone. În același timp, Gates afirmă că nu are de gând în continuare să folosească un iPhone.

  Fondatorul și fostul CEO al Microsoft, Bil Gates, a anunțat recent că a trecut de la utilizarea telefonului Windows la folosirea unui dispozitiv mobil care rulează Android.

  ”Recent, am trecut într-adevăr la un telefon Android cu mult software Microsoft”, a afirmat Gates într-un interviu pentru Fox News în care vorbea despre relația pe care a avut-o cu Steve Jobs.

  Gates nu a spus ce telefon Android folosește acum, dar putem la fel de bine să bănuim că ar fi vorba despre unul dintre dispozitivele mobile Nokia care în prezent rulează sistemul de operare Android.

  Sistemul de operare Windows Phone de la Microsoft a fost lansat în urmă cu câțiva ani de zile și a fost tentativa companiei de a combate iOS și Android. Din motive pe care compania a refuzat să le facă publice, Windows Phone a ”decedat”.

  Se discută ca principală cauză a eșecului sistemului de operare Microsoft despre lipsa de suport din partea comunității dezvoltatorilor decizia greșită a Microsoft de a achiziționa Nokia.

  Întrebat fiind de ce nu a ales un iPhone de la Apple, Bill Gates a afirmat: ”Nu, nu iPhone!”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.