More

  Google Pixel 2 și Pixel 2 XL – Tot ce trebuie să știi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vedeta lansărilor din cadrul evenimentului Google de anul acesta este telefonul Pixel 2, care va fi disponibil în două versiuni: de 5 inchi, respectiv de 6 inchi. Prima variantă se numește Pixel 2, iar cea de-a doua Pixel 2 XL. Ambele terminale vin cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo, într-o varietate de culori, de la kinda blue, just black, la clearly white.

  Doar Pixel XL este disponibil în două variante de culori: just black sau black și white. Spre deosebire de Apple, care a ales să ofere cele mai bune funcții pe un telefon mai mare, Google preferă să ofere o experiență uniformă pe ambele telefoane, indiferent de dimensiune.

  Camera, potrivit DXO, este cea mai bună de pe piață și a scos un punctaj de 98 din 100, cu 4 puncte mai mult decât iPhone 8 și cu 9 puncte mai mare decât Pixel de anul trecut. Camera Pixel 2 oferă fotografii portret deosebite, iar asta mulțumită modulului de cameră duală. Folosind o tehnologie dual pixel, senzorul singular poate recunoaște mai multe straturi ale unui singur pixel, în vreme ce software-ul le combină pe cele care oferă cel mai bun efect. Funcționalitatea este disponibilă și pe camera frontală, de asemenea, chiar dacă aceasta funcționează cu un singur senzor.

  Pixel 2 prezintă un display strălucitor OLED, beneficiază de funcție de încărcare rapidă, rezistență la apă, un senzor de amprentă mai rapid, și acum, de cea mai performantă cameră foto/video din lume. Interfața cu utilizatorul arată foarte bine, iar telefonul vine cu un Google Assistant îmbunătățit, cu o funcție grozavă pentru acces rapid. Asistentul virtual este suficient de deștept pentru a deosebi accesările accidentale de cele voite, chiar dacă telefonul se află în interiorul unei carcase.

  Google Lens folosește recunoașterea imaginii, analizând informațiile despre imagine pentru a furniza date pertinente. Desigur, vom vorbi la momentul potrivit mai multe detalii despre funcțiile interesante de pe Pixel 2 și Pixel XL, iar până atunci vă invităm să ne lăsați în comentarii primele impresii despre terminale. Puteți precomanda începând de miercuri atât Pixel 2, cât și Pixel 2 XL. Prețurile de pornire sunt de 649 dolari, respectiv 849 dolari și oferă 64 GB, respectiv 128 GB SSD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here