More

  Google și Discovery lansează Discovery TRVLR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Discovery Communications şi Google lansează “Discovery TRVLR”. Este vorba despre o serie captivantă despre tradiţii şi obiceiuri de pe toate cele şapte continente, realizată de echipele de VR ale Discovery şi Google.

  Primul episod dintre cele 38 va fi lansat vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR si va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard. De asemenea, seria poate fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

  Programul îi va purta pe telespectatori dincolo de ecranele televizoarelor, proiectându-i direct în vieţile unor localnici din toate colţurile lumii, de pe toate cele şapte continente. Explorând diferite culturi prin intermediul acestei experienţe 360, “Discovery TRVLR” prezintă ritualuri şi tradiţii care definesc diverse culturi din America de Nord, America de Sud, Asia, Australia, Africa, Antarctica şi Europa. “Discovery TRVLR” îi va aduce pe fani în mijlocul unor descoperiri neobişnuite, care transformă călătoriile prin toată lumea într-o experienţă care le poate schimba viaţa.

  “Fanii Discovery se aşteaptă la modalităţi inovative de a fi purtaţi prin locuri care le satisfac dorinţa de explorare şi aventură,” a declarat Rebecca Howard, SVP Emerging Platforms and Partnerships, Discovery VR. “Ca şi Discovery, echipa VR de la Google este pasionată de poveştile spuse folosind această tehnologie şi suntem încântaţi să vă putem împărtăşi acum ‘Discovery TRVLR’, cel mai ambiţios proiect al nostru de până acum.”

  Fiecare dintre cele şapte capitole din seria “Discovery TRVLR” explorează un alt continent. Fiecare capitol începe cu un răsărit de soare uimitor şi se încheie cu un apus superb. Între aceste două momente, fiecare episod se concentrează asupra unui localnic fascinant – “guru”, “rebelul”, “artistul” sau “exploratorul” – care ne va împărtăşi ritualuri şi tradiţii din cultura lor. Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.

  Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent.

  Episoadele filmate în America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Australia şi Europa au fost scrise şi regizate de Addison O’Dea, fiind produse de casa de producţie Here Be Dragons. Episoadele filmate în Antarctica au fost regizate de Barry Pousman şi produse de Yes Please Thank You. Saschka Unseld, deţinător al Premiului Emmy, a fost producător pe partea de creaţie a seriei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.