More

  Lamborghini plănuiește un model de mașină cu 4 uși complet nou pentru 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lamborghini lucrează la un concept nou de mașină pe care plănuiește să îl lanseze în 2021. Noul autoturism face parte din planul șefului Lamborghini, Stefano Dominicali, de a stabili o hartă pentru o creștere sustenabilă după ce va fi lansat SUV-ul Urus spre finalul acestui an.

  Urus, împreună cu Huracán și Aventador au fost multă vreme subiect de dezbatere în companie. Discuțiile s-au concentrat potrivit Autocar.co.uk pe modul în care Lamborghini ar putea să beneficia de avantajul platformei de dezvoltare în Grupul Volkswagen pentru a produce mașini profitabile, în ciuda volumului relativ scăzut.

  Întrebat fiind de posibilitatea unei noi linii de model, Federico Foschini, Director Comercial Lamborghini, a declarat: ”Trebuie să fim umili. Urus este doar în faza de pre-producție și, vreme ce scopul este de a dubla volumul de vânzări în câțiva ani de acum încolo, mai avem până să câștigăm această distincție. Dar, bineînțeles, ar trebui întotdeauna să urmărim creșterea. Dacă putem face primul pas cu Urus – un pas uriaș – atunci înseamnă că există posibilități.”

  Să ne asigurăm că direcția viitoare a mărcii este în linie cu moștenirea ”este crucial pentru tot ce facem”, potrivit lui Foschini. ”De aceea ne uităm la LM002 pentru Urus și există și alte posibilități, de asemenea, în moștenirea noastră.”, a mai declarat acesta. Pentru a găzdui producția Urus, care va fi lansată în decembrie, Lamborghini a dublat deja dimensiunea site-ul de producție din Sant’Agata Bolognese, inclusiv construirea unei instalații de producție de ultimă oră, cu capacitate pentru expansiunea viitoare.

  Urus este așteptat să dubleze vânzările Lamborghini și să genereze profiturile solicitate pentru a justifica ulterioarele investiții. Crucial, modelul ar trebui, de asemenea, să schimbe profilul clientului și să atragă mai mulți cumpărători orientați către familie. Această mașină va fi pe aceeași treaptă cu Porsche Panamera și Bentley Continental GT, SUV-uri care vor fi lansat tot spre finalul acestui an.

  ”Urus va schimba dimensiunile bazei de consumatori Lamborghini în totalitate”, a declarat Foschini. ”Cerem standarde complet noi și am lucrat din greu să le atingem. Urus este cel care va schimba regulile jocului, nu doar în ceea ce privește volumul și profitul, ci și în termeni de cum va schimba baza noastră de consumatori. Este o oportunitate pe care o întâlnești o dată în viață pentru o schimbare pe care trebuie să o înțelegem pe deplin. Este o mașină pentru consumatorii Lamborghini din trecut, mare parte dintre care dețin un SUV în colecția lor din garaj și pentru viitor, pentru consumatori care iubesc Lamborghini, dar și-au dorit întotdeauna o mașină pe care să o utilizeze zi de zi.”

  Anul trecut, Lamborghini a vândut 3457 de mașini, depășind pentru prima dată 3400 și întâmpinând o creștere cu 7% de la an la an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.