More

  Razer Smartphone: Specificațiile dispozitivului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Razer a lansat un teaser de unde am dedus că pe 1 noiembrie va lansa un smartphone dedicat special gamerilor.

  După cum menționam în articolul precedent, Razer dorește clădirea unei tensiuni, iar în acest scop au și apărut specificațiile cu care noul dispozitiv ar trebui să ne dea pe spate. Să nu uităm că este vorba despre un dispozitiv special pentru amatorii de jocuri video.

  Potrivit unor informații publicate de Phone Radar, există un benchmark în care dispozitivul apare sub numele de „Razer Phone„. Smartphone-ul care apare în acest benchmark ar putea fi dispozitivul pe care compania se pregătește să îl lanseze în cadrul evenimentului care se va desfășura pe 1 noiembrie.

  Specificațiile pe care le regăsim pe listă indică un display de 5.7 inchi cu o rezoluție de 2650×1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 835, o capacitate de stocare de 64GB, dar piesa de rezistență este cei 8GB de memorie RAM. Încă o dată, trebuie să ne amintim că vorbim despre un dispozitiv care va fi utilizat mai mult pentru jocuri video.

   

  Acest lucru nu se reflectă numai în memoria RAM, care este peste multe smartphone-uri flagship, între care amintim Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8 și Google Pixel 2XL, dar se poate observa și din specificațiile modeste ale camerei.

  Razer nu a concentrat foarte multe resurse pe acest segment, optând pentru o cameră principală de numai 11 megapixeli, iar cea frontală de 7 megapixeli. Într-un final, un gamer probabil că nu va deschide aplicația de cameră mai mult de 3 ori, dintre care două vor fi, probabil, din greșeală.

  Accentul și abilitățile smartphone-ului produs de Razer vor cădea mai mult pe sarcinile multitasking și rularea unor jocuri complexe, pe care alte dispozitive nu ar putea să o facă.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.