More

  Samsung: „Deja ne gândim cum să abordăm dezvoltarea Note 9”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BJ Kang și Cue Kim, reprezentanți ai Diviziilor Global Product Planning Group și Mobile Communications Business din cadrul Samsung Electronics, au vorbit pe larg în cadrul unui interviu pentru Samsung Newsroom despre procesul de planificare al Galaxy Note 8 și care sunt planurile pentru Galaxy Note 9.

  Întrebați fiind ce pregătește echipa de planificare pentru următoarea serie Note, Kang a declarat: ”De regulă, când se finalizează un proiect, luăm o mică pauză înainte să trecem la următorul. Dar, de data aceasta, nu luăm nicio pauză, chiar dacă procesul de planificare al produsului Galaxy Note 8 a fost atât de provocator. Luăm în considerare la acest moment cum să ne apropiem de dezvoltarea următorului Note prin evaluarea ultimului model și căutarea noilor modalități de îmbunătățire pe caracteristici specifice precum S Pen. Vom continua să păstrăm nevoile utilizatorilor pe primul plan pe lista de priorități și vom inova în consecință.”

  În discuția cu privire la loialitatea față de brand în rândul utilizatorilor Note, Kim a precizat: ”Știam deja că seriile Note au o bază loială de fani, dar reacțiile inițiale la Galaxy Note 8, care au fost chiar mai puternice decât la Galaxy Note 7, au clarificat și mai tare acest aspect. Samsung a invitat un număr de utilizatori Note la evenimentul de lansare Galaxy Note 8 din New York în august, care a fost dedicat în principal bazei de fani loiali. Pentru mine, a fost extrem de pătrunzător și motivant să văd cât de pasionați sunt utilizatorii Note când vine vorba de produs. Am fost încântat să văd că toată munca grea pe care am depus-o în planificarea produsului Note a fost plătită de utilizatori.”

  Dacă până acum, publicul țintă era format din profesioniști și oameni orientați spre zona de business, acest lucru s-a schimbat treptat, iar asta pentru că există tot mai mulți utilizatori din afara acestei zone care apreciază productivitatea, divertismentul și creativitatea și vor să le facă să fie parte din stilul lor de viață. Acum, publicul țintă al seriilor Note este în mare parte format din Millennials, care se bucură de uneltele de personalizare a comunicării și de camera de înaltă performanță, subliniază Kim.

  Procesul de planificare Galaxy Note 8 a fost mult mai intens decât în cazul oricărui alt produs de pe piață. Când a venit vorba de designul pentru model, spune Kang, prioritatea echipei a fost să recompenseze utilizatorii loiali cu cel mai inovativ Note existent până acum.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.