More

  Windows 10 Creators: Cu ce vine nou actualizarea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Actualizarea Windows 10 Creators include noi inovații, caracteristici și capacități de securitate. Pentru a asigura cea mai bună experiență, actualizarea este implementată prin intermediul actualizărilor automate atunci când PC-ul tău este pregătit.

  Windows 10 te va înștiința atunci când actualizarea Fall Creators Update va fi disponibilă pentru dispozitivul tău. Atunci când va fi gata, ți se va solicita să revizuiești setările de confidențialitate înainte de a descărca actualizarea. După instalare, dispozitivul tău va rula versiunea 1709 de Windows 10. Pentru a vedea ce versiune de Windows 10 rulează momentan dispozitivul tău, selectează butonul Start, apoi Setări  > Sistem Despre. Dacă dorești să instalezi actualizarea acum, accesează site-ul de descărcare software Microsoft și selectează Actualizați acum.

  Cu ce vine nou Windows 10 Creators

  Fall Creators Update introduce aplicaţia Paint 3D – În Paint 3D puteți crea rapid obiecte 3D de la zero sau puteți modifica creațiile altor persoane. Schimbați cu ușurință culoarea, textura sau transformați imaginile 2D în obiecte 3D cu un singur clic. Când sunteți gata, partajați pe rețelele de socializare preferate sau în comunitatea Remix 3D.

  Aplicaţia Photos – Remix 3D este locul online în care găsiți conținut 3D și o comunitate din domeniu. Conectați-vă cu creatori, găsiți-vă inspirația sau compilați o colecție administrată cu conținutul preferat.

  Mixed Reality Viewer – Vizionați și jucați împreună cu cei care difuzează jocuri cu Mixer, platforma interactivă de streaming în timp real prin care puteți interacționa cu ceilalți participanți.

  Cu Cărți din Magazinul Windows și Microsoft Edge puteți descoperi și citi cărți electronice scrise de autorii preferați în genurile care vă plac. Cărți este disponibilă pe toate dispozitivele cu Windows 10. Acum puteți să reduceți lumina albastră emisă de ecranul dvs. noaptea – pregătiți-vă pentru un somn odihnitor.

  Microsoft Edge permite acum revizuirea, gruparea și salvarea filelor paginilor web. Găsiți, gestionați și deschideți rapid filele pe care le-ați pus deoparte, fără să părăsiți pagina pe care vă aflați.

  Contactele favorite de pe Skype, Mail şi alte aplicaţii de mesagerie pot fi fixate în taskbar.

  Asistentul Cortana permite controlarea PC-ului folosind comenzi vocale. 

  Microsoft Store este destinaţia centrală pentru cumpărături online, ce permite achiziţionarea jocurilor şi aplicaţiilor, precum și a produselor hardware şi serviciilor care nu existau până acum.

  Windows Defender Exploit Guard – protecţie nativă împotriva atacurilor cu Ransomware.

  Funcţia Continue on PC.

  Acces On-Demand pentru fişierele păstrate în contul OneDrive.

  Suport pentru annotări în documente PDF.

  Funcţie Fiind My Pen, modul de conversie valutară, funcţie Eye Control.

  Descrieri automate pentru imaginile care nu au text ataşat.

  Suport nativ pentru dictarea textului în Windows.

  Un nou mod de ajustare a raportului performanţă/autonomie.

  Game Mode direct din Game bar.

  Tab GPU în Task Manager.

  Inserarea de obiecte 3D în documentele Microsoft Office

  Despre Actualizarea Windows 10 Creators: Întrebări și răspunsuri

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.