More

  Românii au cumpărat iPhone X în valoare de 1,5 milioane euro de la un retailer online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În doar trei zile, unul dintre retailerii online din România a înregistrat precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X.  Potrivit retailerului, toate telefoanele au fost achitate de către români integral, valoarea totală a acestora depășind 1,5 milioane de euro. Toate comenzile vor fi livrate către primii clienți din România începând cu 6 noiembrie.

  Cel mai așteptat telefon al anului, iPhone X, este disponibil la precomandă în oferta mai multor retaileri și la toți operatorii de telefonie mobilă din România de vineri dimineață. În doar trei zile de la startul precomenzilor, retailerul online din Baia Mare a înregistrat 1.200 de precomenzi pentru noul vârf de gamă al producătorului american Apple.

  „Faptul că, în doar trei zile, peste 1.200 de utilizatori au plătit integral, în avans, în medie, 1.250 de euro pentru vârful de gamă al Apple ne arată că am reușit să creăm o comunitate mare de clienți fideli, care își doresc să aibă primii cele mai noi telefoane și care au încredere în compania și serviciile noastre. Făcând o comparație, numărul clienților care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în 3 zile este mult mai mare decât al celor care își deschid depozite de această sumă la o bancă, iar acest lucru oferă o valoare uriașă companiei noastre”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.

  Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

  Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către acesta la prețul de 6.099 de lei. Prețurile includ TVA și garanția standard de 2 ani.

  „Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu ușurință de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus și iPhone X au generat, însumat, peste 1.800 de precomenzi”, a încheiat Țiboc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.