OMEN by HP, Intel și Blizzard Entertainment susțin Overwatch League

NoobZ
- 6.11.2017, 13:41 în Gaming
2

SHARES

OMEN by HP împreună cu Intel și Blizzard Entertainment își unesc forțele pentru a susține Overwatch League. Compania HP Inc. anunță un parteneriat extins pe mai mulți ani cu Overwatch League a Blizzard Entertainment. Pentru toate competițiile din Liga Overwatch vor fi folosite numai PC-uri și monitoare OMEN by HP cu procesoare integrate Intel® Core™ i7.

Cei mai buni jucători ai lumii vor fi echipați cu sisteme hardware OMEN în pre-sezonul de competiții care ȋncepe pe 6 decembrie, iar apoi o dată cu începerea sezonului, pe 10 ianuarie 2018. Overwatch League va fi prima ligă urbană de esports desfășurată la nivel global, formată ȋn acest sezon din 12 echipe din Asia, Europa și America de Nord.

 „Colaborarea cu Blizzard Entertainment, în calitate de partener de tehnologie la nivel global pentru Overwatch League, reprezintă modalitatea perfectă de a sărbători talentul în domeniul esports și a prezenta echipamentele noastre hardware într-o arenă de gaming competitivă”, a declarat Alex Craddock, global head of marketing, Personal Systems la HP Inc. „Echipamentele de hardware OMEN sunt folsosite deja de mulţi profesioniști esports recunoscuți în topurile mondiale, și suntem încântați să putem oferi performanţă sporită în Liga Overwatch.”

Pete Vlastelica, președinte și CEO al diviziei Major League Gaming a Blizzard Entertainment a afirmat la rândul său: „Suntem încântați de unirea forțelor cu HP și Intel pentru a ne asigura că echipele care iau parte ȋn competiţiile Overwatch sunt echipate cu tehnologii de top. Claborările ca acestea, extinse pe mai mulți ani, arată avântul din spatele Ligii Overwatch și un angajament pe termen lung din partea noastră și a partenerilor noștri referitor la viitorul domeniului esports.”

În luna Iunie a acestui an, HP a anunţase colaborarea cu Blizzard Entertainment pentru Overwatch World Cup – devenind PC-ul oficial al competiţei. Iar acest ultim parteneriat subliniază sprijinul nostru pentru acest joc considerat a fi un fenomen global, dar și pentru esports și entuziaștii de gaming din toată lumea.

OMEN by HP cuprinde un portofoliu de produse de gaming foarte performante. Cu un design redefinit și cu o tehnologie îmbunătățită, gama OMEN by HP oferă pasionatilor de e-sports și gamerilor competitivi tehnica necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel. Fiecare centimetru, interior și exterior, al noilor PC-uri şi monitoare OMEN vine echipat cu caracteristici special gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor gamerilor din toată lumea.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!