More

  Metagame, Carbon și Tilting Point lansează global jocul video românesc Tap Busters pentru iOS și Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Studioul bucureștean Metagame și cunoscutul artist român Noper și-au unit forțele pentru a crea un joc de tip action-clicker extrem de haios și inovator.

  Studioul românesc Metagame, incubatorul Carbon și publisher-ul Tilting Point lansează Tap Busters, un joc gratuit disponibil pe iOS și Android. Tap Busters oferă un gameplay intens, grafică deosebită și un umor irezistibil.

  Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Trebuie să se folosească de puterea degetelor ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali.

  Ce oferă Tap Busters:

  » Experiență vizuală incredibilă: Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive.

  » Arene Jucător vs. Jucător: Aici este fiecare pe pielea lui și fiecare luptă pentru un loc în elita globală, dar și pentru premii speciale.

  » Colecționabile: Jucătorii trebuie să obțină cât mai multe victorii pentru a dispune de armuri mai durabile și arme letale! Jucătorii au la îndemână o mulțime de arme și armuri dintre cele mai trăznite.

  » Creaturi cu personalitate: Jucătorii au alături un minion, o creatură care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoși decât alții, dar toți își fac treaba cu brio.

  » Personalizarea aptitudinilor: Jucătorii trebuie să perfecționeze și să adapteze jocul eroului și al minionilor la propriile stiluri de joc printr-un set dinamic de aptitudini!

  » Vânători zilnice de recompense: Jucătorii trebuie să ia parte la recompensele zilnice și să înfrunte cei mai de temut ticăloși pentru premii atractive.

  » Jucătorii câștigă și atunci când nu joacă: Chiar și atunci când jucătorii nu se află în joc, creaturile nu stau degeaba și adună aur pentru ei pe care îl vor putea folosi atunci când se vor intoarce în joc! Pentru asta, minionii merită câte o zi liberă din când în când.

  „Tap Busters a avut parte de o primire foarte bună până acum. Jucătorii sunt încântați de umorul savuros și universul fantastic imaginat de către Noper. Suntem foarte bucuroși să lansăm noi moduri de joc și conținut exclusiv și suntem siguri că și jucătorii noștri cei mai loiali vor fi satisfăcuți”, a precizat Daniel Nay, CEO Metagame

   

  Suntem extrem de fericiți de parteneriatul cu Metagame și Tilting Point„, a declarat Cătălin Butnariu, General Manager Carbon. Ne-a plăcut din prima clipă Tap Busters și suntem onorați să lucrăm cu o echipă atât de experimentată ca cea de la Metagame. Suntem încrezători că Tilting Point va ajuta jocul să se facă remarcat„.

  Dintre toate jocurile din această categorie, Tap Busters s-a detașat printr-un stil artistic remarcabil, un simț al umorului excentric și un stil de joc frenetic. Am știut din prima clipă că trebuie să facem echipă cu Metagame pentru a transforma această bijuterie într-un joc de un real succes„, a declarat Samir El Agili, Chief Operating Officer la Tilting Point. „Tilting Point este mândru de asocierea cu dezvoltatori independenți precum Metagame, astfel încât să putem crește Tap Busters, rămânând totuși flexibili la schimbările rapide ale pieței”.

  Pentru a descărca gratuit Tap Busters, vizitați:

  iOShttps://itunes.apple.com/ro/app/tap-busters/id1096691395?mt=8

  Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.metagamestudio.tapbusters

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.