More

  Teather a fost jefuit de 31 milioane de dolari în criptomonede

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit Teather, una dintre companiile care stau în spatele criptomonedei cu același nume (cunoscută după simbolul USDT), cineva a furat recent aproximativ 31 milioane de dolari din seiful digital. Anunțul, ca de altfel și website-ul Tether, sunt în prezent offline, dar potrivit unei versiuni arhivate, au fost furate criptomonede în valoare de 30,950,010 dolari din portofelul Tether Treasury în data de 19 noiembrie 2017, ce au fost trimise către o adresă bitcoin neautorizată.

  Tether este o cripromonedă a cărei valoare este achivalentă cu un dolar și este folosită ca o modalitate de a deține și de a muta dolari fără a transforma de fapt criptomoneda în dolari. Tether spune că, nu va încerca să recupereze banii. În loc, comania se va strădui să înghețe permanent fondurile furate prin actualizarea la software-ul Omni Core. Parte dintre schimburile de criptomonedă, inclusiv Kraken și Bittrex, au făcut anunțuri cu privire la problemă, stabilind o pauză pentru fondurile USDT, până când va fi complet upgrade-ul Omni Core.

  Se zvonește că, Tether are legătură sau este chiar deținută de una dintre cele mai mari case de schimb de criptomonedă existente pe piață, Bitfinex, cum de altfel se discută despre faptul că cele două companii dezvoltă activități necinstite. În data de 19 noiembrie, Bitfinex a transmis un comunicat pe Twitter, spunând că atât ”retragerile fiat, cât și crypto, funcționează normal” și pune zvonurile recente pe seama unui ”atac coordonat pentru a crea un eveniment de perturbare a pieței”.

  Bitfinex a fost atacat în luna august 2016, hackerii fugind cu aproximativ 65 milioane de dolari în Bitcoin, iar în urmă cu doar câteva săptămâni, software-ul Parity a suferit un bug care a înghețat mai mult de 150 milioane de dolari în Ethereum. Prețul Bitcoin a scăzut până la aproximativ 7800 dolari în urma știrilor de la începutul săptămânii, dar și-a revenit rapid la 8180 dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.