More

  HDMI 2.1 este aici cu 10K și suport Dynamic HDR

  HDMI Forum a dezvăluit în ianuarie 2017 noile specificații pentru conectorul HDMI, iar astăzi lansează noi detalii cu privire la specificațiile HDMI 2.1, care include support pentru tehnologii precum Dynamic HDR și prezintă suficientă lățime de bandă pentru a suporta rezoluții de până la 10K.

  HDMI 2.1 este pe lățimea de bandă mai mare pentru video, ca de altfel și pe suport pentru rate de refresh mai rapide pentru rezoluții video mai mari, de 60 Hz pentru 8K și 120 Hz pentru 4K. HDMI standard suportă, de asemenea, Dynamic HDR și rezoluții de până la 10K pentru formate comerciale și de specialitate.

  Această nouă versiune a specificațiilor HDMI introduce, de asemenea, o rată de refresh îmbunătățită pe care gamerii o vor aprecia. VRR sau Variable Refresh Rate reduce, sau în unele cazuri elimină, lagul pentru jocurile mai lente, în vreme ce Quick Frame Transport (QFT) reduce latența. Quick Media Switching sau QMS, reduce durata de așteptare a ecranului gol în timp ce comută conținutul media.

  HDMI 2.1 include, de asemenea, modul Auto Low Latency (ALLM), care setează automat latența ideală pentru o experiență de vizionare lină. Dacă nu înțelegi cu exactitate ce înseamnă acest upgrade HDMI, graficul de mai jos va clarifica mult mai bine lucrurile. Acesta redă clar cum au fost actualizate specificațiile și cum a fost îmbunătățit suportul pentru diferite funcții pe măsură ce specificațiile au fost îmbunătățite.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here