More

  Campania publicitară pentru Huawei Mate 10 Pro și Mate 10 Lite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Catrinel Menghia este protagonista noii campanii publicitare pentru seria de smartphone-uri Huawei Mate – Mate 10 Pro și Mate 10 Lite, care au fost lansate la nivel global în luna octombrie.

  Faimosul supermodel duce un stil de viață activ, datorită proiectelor și îndatoririlor pe care trebuie să le respecte, atât profesionale cât și personale, însă cu ajutorul partenerului ei de zi cu zi, Mate 10 Pro– o mașinărie inteligentă – e mai usor să își îndeplinească visurile.

  Seria de smartphone-uri Mate  are abilitatea de a interacționa cu ea și de a veni în întâmpinarea nevoilor ei. Este pentru prima dată când un dispozitiv mobil se adaptează la comportamentul utilizatorului, făcând în acest fel lucrurile posibile.

  Cum reușește Catrinel Menghia să-și păstreze aspectul său iconic și să rămână mereu conectată?

  Frumosul supermodel internațional, născut în România – Catrinel Menghia –  este renumită pentru aparițiile de top din campaniile pentru branduri de lux, dar și pentru cele din reviste cunoscute din întreaga lume. În afara vieții profesionale, se dedică pasiunilor ei – sportul, fotografia și actoria, însă echilibrul dintre viața profesională și cea personal e o provocare.

  Tocmai de aceea, supermodelul român apelează mereu la Huawei Mate 10 PRO pentru a-și atinge obiectivele. Cu ajutorul smartphone-ului, reușește să țină legătura cu toți cei dragi, chiar și atunci când repetițiile durează mai bine de 12 ore. Mate 10 PRO o ajută să surprindă imagini artistice sau momente haioase pe care le postează în social media pentru a tine legatura cu fanii ei.

  “Sunt extrem de fericit și de mândru că supermodelul Catrinel Menghia împărtășește idealuri comune cu noi. Credem că reprezintă aceleași valori ca Huawei, fiind un exemplu perfect prin care putem să ne ilustrăm povestea în rândul a cât mai mulți români”. – a declarat Fred Wangfei, Country Director Huawei Consumer Business Group România.

  Ideea creativă din spatele campaniei publicitare a fost inspirată din poveștile profesioniștilor de pretutindeni – oameni care pur și simplu sunt cei mai buni în ceea ce fac. Creatorii video-ului i-au întrebat pe protagoniști ce trebuie făcut pentru a fi cel mai bun? Nu doar că muncesc mult pentru succesul lor, dar, ceea ce au în comun cu Huawei, este dorința de a se dezvolta, de a progresa, setea de cunoaștere și de a face lucrurile posibile.

  Tocmai de aceea Huawei lansează prima campanie TV care include o listă impresionantă de nume celebre din Europa de Est, Centrală si de Nord.

  Alături de frumosul supermodel internațional Catrinel Menghia, lista include nume importante precum: Katinka Hosszu, campioană mondială la înot, Robert Lewandowski, fotbalist de talie modială, Manfred Bauman, fotograf profesionist Leica, Massimo Savić, cântăreț de muzică pop și prezentatoarea TV – Doukissa Nomikou. Toți apar în cea mai nouă campanie publicitară pentru seria de smartphone-uri Mate  – Mate 10 Pro și Mate 10 Lite, care au fost lansate la nivel global în octombrie.

  Prin campania #TheUltimate ne propunem să încurajăm oamenii de pretutindeni să-și caute puterea interioară, care ne impinge să facem mai multe, la fel cum Huawei face în fiecare zi, când lucrează la noi inovații. Ne împingem limitele și evoluăm în fiecare zi.” a completat Fred Wangfei.

  Campania s-a lansat pe plan local pe 1 decembrie și se va difuza timp de o lună pe principalele stații TV din Romania.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.