More

  Investești în Bitcoint? Specialiștii trag un semnal de alarmă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bitcoin a avut în ultima perioadă niște suișuri și coborâșuri, ajungând zilele trecute la valoarea de 17.000 dolari. Fondatorul Coinbase, CEO-ul Brain Armstrong, trage un semnal de alarmă și ne sfătuiește să ”investim responsabil”, cu alte cuvinte acest avertisment indică faptul că investirea în Bitcoin este destul de riscantă.

  Coinbase este cel mai cunoscut broker de bitcoin de pe piață, iar vineri compania a transmis un mesaj investitorilor: ”Vă rugăm să investiți responsabil.”

  ”De asemenea, dorim să reamintim consumatorilor o serie de riscuri asociate cu tranzacționarea monedei digitale”, a scris Brian Armstrong într-o postare de blog. ”Monedele digitale sunt volatile, iar prețurile pot crește sau pot să scadă.”

  Cât mai valorează un Bitcoin

  Valoarea bitcoin a crescut mai rapid decât orice alt instrument financiar pe care l-am văzut vreodată. În luna ianuarie 2017, valoarea unui bitcoin era de 1000 dolari. Vineri, prețul a crescut la maximul de 17.000 dolari, asta înainte ca astăzi să scadă la 15.000 dolari.

  Investiția în bitcoin este riscantă, iar cei care se aventurează în achiziționarea de criptomonede ar trebui să țină cont de fluctuațiile de preț și îndeosebi de faptul că lucrurile se pot prăbuși în orice moment. Faptul că, Coinbase trage acum un semnal de alarmă ar putea fi un semn că ceea ce se întâmplă cu bitcoin, creșterea și scăderea valorii criptomonedei, este chiar o situație cu care nici brokerul nu se simte foarte confortabil.

  ”Asta ar putea duce la incapacitatea de a cumpăra sau de a vinde pentru perioade lungi de timp”, se mai arată pe blogul Coinbase. Potrivit Coindesk, de luni, valoarea bitcoin a crescut cu 5.000 dolari, o creștere cu peste 50%.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.