More

  Google Chrome lansează ad blocker-ul integrat pe 15 februarie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunțat anul acesta că va integra un ad blocker în Chrome pentru a opri reclamele de tip spam, nedorite. Astăzi, gigantul online spune că va da drumul live ad blocker-ului în data de 15 februarie 2018, după cum citează Venture Beat.

  Potrivit Google, ad blocker-ul integrat nu va elimina toate reclamele, ci doar pe cele pe care le consideră improprii, care nu respectă standardele Coaliției pentru Reclame Mai Bune, care interzice lucruri precum reclame pe toată pagina, reclame cu sunet și video care rulează automat și reclame intermitente.

  Google va informa website-urile care conțin această categorie de reclame cu privire la posibilitatea blocării prin extensia Ad Experience Report. Astfel, site-urile care nu vor respecta în termen de 30 de zile standardele menționate de companie vor avea toate reclamele blocate de Google, inclusiv cele ”deținute și servite de Google”, după care vor avea posibilitatea să se înscrie manual pentru review, pentru a avea reclamele reactivate o dată ce reclamele necorespunzătoare vor fi eliminate.

  Scopul programului de ad blocking integrat de la Google este de a ajuta publisherii prin înlăturarea reclamelor improprii de pe internet, care ar putea determina utilizatorii să folosească diverse programe de tipul ad block. Desigur, programul va oferi Google și mai multă putere asupra publicității pe internet, peste ceea ce deja posedă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.