Youtube pentru iOS primește o actualizare de mult așteptată

Cristian Gănescu
- 26.12.2017, 16:32 în
2

SHARES

Google actualizat aplicația YouTube pentru iOS, iar acum video-urile vor putea fi vizionate pe verticală, în modul ecran complet, fără a întâmpina problemele de până acum.

Este o actualizare care, deși binevenită, parcă ar fi trebuit să existe de foarte mult timp, cel puțin dacă întrebi utilizatorii dispozitivelor iOS. Într-un final, acest lucru este acum posibil, iar din acest moment, video-urile filmate pe vertical (adică „în picioare”) vor putea fi vizionate în ecran complet, fără a devea acel fundal negru, în laterale.

Inițial, YouTube a anunțat implementarea acestei actualizări încă din luna august, iar unii utilizatori chiar au reușit să o activeze și o folosesc încă de atunci. Din fericire, acum toți utilizatorii vor beneficia de această funcționalitate.

Oricât de aprigă ar fi dezbaterea dintre utilizatorii care consideră că filmarea cu dispozitivul mobil trebuie făcută în plat orizontal, pe când ceilalți sunt de părere că planul vertical este cel mai bun pentru vizionarea clipurilor video, trebuia să existe un compromis și o soluție pentru ambele tabere.

Acum, cei care filmează pe verticală și vor să vizioneze clipurile întocmai cum au fost filmate, o pot face fără probleme și, spun ei, clipurile se vad mult mai bine în acest mod.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!