More

  LG renunță la seria G în favoarea unui nou brand cu ”număr din două cifre”

  Un reprezentant al companiei LG confirmă că, producătorul are în plan să stabilească un nou brand pentru seria de flagship-uri mobile G. Se ia în calcul ”un număr din două cifre” care să concureze cu Galaxy S9 și iPhone X, iar schimbarea este planificată să aibă efecte în ”prima jumătate a anului”, cel mai probabil cu ”LG G7”.

  LG a trecut de ceva vreme într-un con de umbră din cauza rivalului său Samsung în ceea ce privește market share-ul și popularitatea per total, iar întreaga sa divizie de mobile a prezentat profiturile trimestriale doar de două ori în ultimii doi ani calendaristici. În 2017, LG a lansat smartphone-urile LG V30 și LG G6, două flagship-uri Android excelente, care s-au străduit din greu să adune suficienți simpatizanți.

  Totuși, LG nu are în plan să renunțe de tot la divizia de mobile. Recenta numire a noului CEO, cu un istoric profund în divizie, pare să fie semnalul că vor avea loc numeroase schimbări. Se pare că, LG vrea să redenumească seria de smartphone-uri flagship și să își ia la revedere de la seria G pentru un brand proaspăt.

  Potrivit Digital Daily, citat de The Investor, LG retrage brandul care a fost lansat în 2012, iar acest lucru se întâmplă ”din prima jumătate a 2018”. Astfel, se pare că următorul ”LG G7”, care este așteptat să fie lansat în cadrul Mobile World Congress 2018, va fi de fapt primul telefon care va purta numele noului brand de smartphone-uri high-end LG.

  Sursele citate spun că, LG are în vedere numirea telefonului cu ”un număr din două cifre”, lucru care să îi determine pe consumatori să facă acea comparație cu Galaxy S9 și iPhone X. LG a confirmat oficial că se pregătește o schimbare, explicând pentru The Investor”rebranding-ul modelelor flagship nu e ceva nou, iar Samsung și Apple au făcut același lucru pentru propriile flagship-uri.”

  URMĂREȘTE-NE

  16,069FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here