More

  Cum primești 5 ani de garanție pentru camera Panasonic LUMIX GH5S

  Cea mai recent lansată cameră, LUMIX GH5S, de Panasonic este disponibilă la precomandă începând de astăzi. Iată cum te poți asigura că vei fi unul dintre primii clienți care vor cumpăra această cameră și care, odată cu ea, vor primi și un certificat de garanție pentru 5 ani.

  Pașii pentru a participa la această campanie sunt simpli:

  – Precomandă Lumix GH5S de la unul din magazinele din lista de mai jos până cel târziu la data de 31 ianuarie 2018.

  – După ce primești camera, înregistrează achiziția pe site-ul https://lumix-gh5s.eu/ro/homepage-5/ și completează formularul până la data de 31 martie 2018.

  – Odată ce procesul de înregistrare al achiziției s-a finalizat și datele personale introduse au fost validate, un certificat de garanție pentru 5 ani, în format PDF, va fi trimis la adresa de e-mail specificată.

  Lista magazinelor care participă la campanie:

  F64 STUDIO – București, B-dul Unirii nr. 45 www.f64.ro
  FOTO HOBBY – București, Str. Covaci nr. 7 www.fotohobby.ro
  FOTO HOBBY – Cluj-Napoca, Bd. Eroilor nr. 1 www.fotohobby.ro
  WEST BUY – București, Str. Mircea Vodă nr. 36 www.westbuy.ro

  Precomandă astăzi camera ta Lumix GH5S și obține un certificat de garanție pentru 5 ani! Oferta este valabilă pentru camerele Lumix DC-GH5SE-K care au fost precomandate în perioada 9-31 ianuarie 2018.

  Noua cameră Lumix GH5S, de o sensibilitate extraordinară – o privire în viitor

  Lumix GH5S este camera pe care o aleg cineaștii. Având capacități de filmare 4K de cea mai înaltă calitate și cu un senzor MOS de 10.2 megapixeli de înaltă sensibilitate, aparatul este capabil de filmări uluitoare, oricând există un moment de inspirație.

  Camera este concepută pentru a fi utilizată în cele mai dificile condiții, astfel că panourile din față și din spate ale corpului camerei sunt realizate din aliaje de magneziu. Construcția sigură și sigilarea etanșă a fiecărui buton sau rotiță fac ca Lumix GH5S să fie nu numai rezistent la apă (Splash proof) și la praf ci și la îngheț, acesta putând funcționa până la temperatura de -10 grade Celsius.

  Videografii vor fi încântați să descopere că funcția V-LOG a fost preinstalată pe Lumix GH5S, astfel că utilizatorul nu trebuie să mai cumpere un cod de activare al acestei funcții.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here