More

  HP recheamă o serie de laptopuri din cauza temerilor legate de supraîncălzire

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP recheamă mai multe PC-uri după un număr redus de raportări cu privire la supraîncălzirea bateriilor și un caz în care o baterie de laptop a ars în mâna utilizatorului. Compania a comunicat rechemarea modelelor la nivel global marți. Este vorba despre dispozitive vândute între decembrie 2015 și decembrie 2017.

  Bateriile afectate au fost livrate cu stații de lucru mobile HP ProBook 64x (G2 and G3), HP ProBook 65x (G2 and G3), HP x360 310 G2, HP Envy m6, HP Pavilion x360, HP 11 notebooks și HP ZBook (17 G3, 17 G4 și Studio G3). Unele dintre bateriile afectate au fost, de asemenea, vândute ca înlocuitoare.

  În multe dintre cazuri, consumatorii nu vor avea posibilitatea să schimbe singuri bateriile, de vreme ce celulele de putere sunt interne, astfel încât HP acoperă costurile pentru schimbarea bateriilor prin intermediul unui tehnician autorizat. Rechemarea HP afectează doar un procent de aproximativ 0.1% dintre sistemele vândute de companie la nivel global în ultimii doi ani de zile, a declarat HP pentru CNET.

  Potrivit US Consumer Protection Safety Commission (CPSC), aproximativ 50.000 de unități au fost afectate: HP a primit 8 raportări de supraîncălzire a bateriei, topire sau încărcare, inclusiv 3 raportări de daună totală de 4.500 dolari, cu un raport al unei răni minore care implică o arsură de gradul I pe mână.”

  Anul 2017 a adus HP pe primul loc în topul celor mai mari vânzători de PC-uri, calculat la nivel de livrări și singurul care a crescut efectiv livrările pe fondul scăderii vânzărilor din industrie. HP spune că oferă un update BIOS pentru a pune bateriile afectate în Battery Safety Mode, care descarcă acumulatorul și îl împiedică să se încarce până când modul de siguranță al bateriei este dezactivat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.