Allview extinde disponibilitatea asistentului vocal AVI, plus CONCURS Allview V3 Viper

NoobZ
- 30.01.2018, 13:59 în Smart
191

SHARES

Asistentul vocal Allview AVI este disponibil începând de astăzi pe terminalele din gama P9 Energy. Astfel, AVI poate fi utilizat pe 17 smartphone-uri Allview din gamele X4 Soul și P9 Energy, precum și pe terminalul V3 Viper.

CONCURS Allview Mobile: Câștigă un smartphone Allview V3 Viper

Iar pentru că am adus vorba despre smartphone-ul V3 Viper de la Allview Mobile, vă anunțăm că în perioada 30.01.2018 – 15.02.2018 NoobZ oferă la concurs un terminal pus la bătaie de producătorul brașovean. Tot ce trebuie să faceți este să:

– Dați LIKE paginii de Facebook NoobZ
– Dați LIKE paginii de Facebook Allview Mobile
SHARE postării de concurs
COMMENT cu răspuns la întrebarea: ”Care sunt principalele 3 lucruri pe care ai dori să le rezolvi cu ajutorul asistentul vocal AVI de la Allview?”
INVITĂ încă un prieten să își spună părerea cu privire la asistentul virtual AVI

Tot ce trebuie să știi despre Allview AVI

Asistentul vocal este disponibil de astăzi pentru utilizare și pe terminalele P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy S sau P9 Energy Lite 2017 și poate fi descărcat din Google Play™ Store. Ultima versiune de AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal datorită funcțiilor de to do list și liste de cumpărături, precum și a contextului inteligent. AVI caută cel mai relevant POI (punct de interes) relaționat de comanda utilizatorului, precum benzinării, restaurante, primării, obiective turistice și altele.

„Am avut solicitări foarte multe din partea utilizatorilor pentru a extinde utilizarea asistentului vocal și, prin gama P9 Energy, acoperim o mare parte dintre utilizatorii de terminale Allview. Efortul nostru de a extinde folosirea AVI va continua și vom anunța în scurt timp noi funcțiuni pentru primul asistent vocal în limba română”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a fost updatat periodic cu funcționalități noi, trecând și printr-o schimbare de design.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!