More

  8 sugestii de huse și carcase pentru Samsung Galaxy Note 8

  Ajungi să investești mii de lei într-un nou smartphone, de ce să nu cheltuiești încă o sumă modică pentru a te asigura că acesta nu se zgârie sau se sparge? Smartphone-ul a ajuns să fie o extensie a noastră, pe care ne putem baza ori de câte ori vrem să vorbim cu cei dragi, să scriem lista de cumpărături sau o prezentare în avion în drum spre o conferință care va decide viitorul business-ului personal.

  Deși dispozitivele mobile lansate în ultimii ani sunt din ce în ce mai rezistente, doar puține dintre acestea sunt deja rezistente complet la apă și praf, dar majoritatea dintre acestea nu fac față șocurilor mecanice. Dacă vrei să știi ce s-ar putea întâmpla cu telefonul în caz de accidende nedorite, poți urmări o selecție de videoclipuri pe YouTube.

  Încurajăm fiecare utilizator de smartphone să își achiziționeze inclusiv o husă sau o carcasă pentru noul terminal luat acasă. Nu întotdeauna vei găsi cel mai bun preț pentru o husă pe website-ul producătorului de huse, producătorului de telefoane mobile sau pe cel al operatorului de telefonie mobilă, iar șansele sunt foarte mari să tinzi spre a comanda accesoriul necesar de pe un website care practică prețuri foarte accesibile, recomandat de un prieten.

  Mobile Direct comercializează în România o mulțime de accesorii pentru dispozitive mobile, de o calitatea superioară, chiar dacă acestea provin și de pe piața din China. La Noobz, am avut posibilitatea să testăm mai multe modele de huse și carcase pentru Galaxy S8, ca de altfel și huse și carcase pentru Galaxy Note 8. Prețurile variază de la câțiva zeci de lei la până în 200 lei pentru huse, iar calitatea materialelor din care produsele sunt făcute este foarte bună, unele dintre care fiind foarte rezistente, protejând telefonul de șocuri mecanice, altele fiind mai elegante, pentru o experiență de utilizare mai blândă.

  În plus, am testat inclusiv condițiile de livrare a produselor de pe site-ul retailerului de accesorii pentru dispozitive mobile, iar experiența a fost una cât se poate de plăcută. Am primit produsele prin intermediul Fan Courier, chiar la ușa casei.

  Ce mai trebuie să știi este că, atunci când alegi o nouă husă, fie pentru Samsung Galaxy Note 8, fie oricare alt model de smartphone, asigură-te că ți-ai făcut bine temele, că ai citit review-uri atât despre modelul telefonului, cât și despre calitatea accesoriilor pe care alți utilizatori le folosesc.

  De câtă protecție ai nevoie pentru Samsung Galaxy Note 8? Depinde foarte mult de stilul personal de utilizare. Dacă scapi frecvent telefonul mobil din mână, înseamnă că ai nevoie de o protecție serioasă, care ar putea să te coste câțiva zeci de lei peste 100 lei, dar dacă ești mai atent din fire, nu vei fi nevoit să cheltui chiar atât de mult.

  În cazul în care ești în căutarea unei noi huse sau carcase pentru Samsung Galaxy Note 8, am pregătit mai jos o listă cu 7 recomandări pe care le poți viziona și accesa pentru analizare și luarea unei decizii informate.

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă originală Clear View Cover

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă Single Fit VRS Design

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă Piele Naturală Premium Dark Silver VRS Design

  Samsung Galaxy Note 8 – Carcasă VRS Design Damda Glide White

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă originală VRS Design High Pro Shield Metal Black

  Samsung Galaxy Note 8 – Bumper VRS Design CRYSTAL Bumper Silver

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă UAG Monarch Black

  Samsung Galaxy Note 8 – Husă UAG Plyo Ice

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here