Instagram va anunța utilizatorii atunci când postările le sunt copiate

Cristian Gănescu
- 12.02.2018, 17:41 în Aplicaţii
2

SHARES

Instagram pregătește o funcționalitate care are ca scop protejarea conținutului generat de fiecare utilizator.

Pe scurt, Instagram va trimite o notificare, ori de câte ori cineva face o captură de ecran a unei „Instagram Story”. Utilizatorul va fi notificat, alături de informația despre postarea în cauză.

Funcționalitatea este similară cu cea oferită de Snapchat, care avertiza utilizatorii atunci când cineva realiza o captură a fotografiilor sau a video-urilor.

Funcționalitatea este disponibilă acum și pe Instagram, dar doar pentru „Stories”. Dacă un utilizator vrea să facă o captură de ecran, în timp ce vizionează o postare de tip Stories, Instagram va bloca conținutul prin afișarea unui mesaj de tip pop-up.

Instagram va avertiza și utilizatorii care recurg la astfel de practici că dacă vor continua, acest obicei va fi făcut public și toată lumea va afla. Acest lucru va limita șansele ca alți utilizatori să le permită vizionarea postărilor personale.

În ciuda acestei noi funcționalități, există posibilitatea de a realiza capturi de ecran în aplicația Instagram. Dacă smartphone-ul este setat pe „modul avion”, atunci când faci captura de ecran, avertismentul nu va mai apărea pe ecran.

Instagram va lansa funcționalitatea la nivel mondial, iar, în timp, toți utilizatorii vor beneficia de noua funcționalitate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!