More

  HP lansează noi echipamente, monitoare și accesorii adaptate spațiului de lucru modern

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP a lansat o serie de noi echipamente, monitoare și accesorii adaptate spațiului de lucru modern, precum și mai multe opțiuni de securitate pentru noile laptopuri din seria HP EliteBook 800 și noua generație de stații grafice HP ZBook 14u/15u.

  Noile echipamente, împreună cu noul HP Thunderbolt Dock G2 și un nou portofoliu de patru noi monitoare HP 4K, vor aduce inovații de top și experiențe premium în mediul de business.

  Inovație bazată pe analiză

  Forța de muncă de astăzi necesită o mai mare flexibilitate în ceea ce privește locul și modul de lucru. 62% din oameni lucrează din mai multe locuri[i] și 81% lucrează în timpul lor personal, având nevoie de  niște dispozitive cu ajutorul cărora să fie conectați perfect în orice moment, din orice loc. Astfel, securitatea devine și mai importantă.

  Aproape 70% dintre companii au raportat laptopuri compromise în ultimii 2 ani, demonstrând necesitatea unor puternice caracteristici de securitate care să asigure protecție și rezistență constantă în cazul unui atac informatic. În același timp, pe măsură ce locurile de muncă devin mai participative, nevoia de instrumente inovatoare este în creștere. PC-ul se află în centrul acestei schimbări, laptopul fiind cel mai frecvent utilizat dispozitiv pentru întâlniri și colaborări.

  Design și experiențe premium

  Fiecare dintre dispozitivele anunțate beneficiază de caracteristicile de design premium oferite de HP, disponibile până acum doar pe laptopurile din seria HP EliteBook 1000 – muchii ascuțite și aluminiu anodizat, rezultând astfel dispozitive elegante și rezistente. Dispunând de o caracteristică excepțională pentru utilizatorii care lucrează în mai multe locuri și condiții diferite, HP EliteBook 800 este primul laptop de business din lume cu un ecran ultra-luminos care se adaptează automat la schimbarea condițiilor de luminozitate ambientală, o funcție disponibilă și pe noile HP ZBook 14u/15u.

  Echipamentele din gama HP EliteBook 800 și HP ZBook 14u/15u au trecut testul MIL-STD-810G și sunt mai ușor de întreținut decât generațiile anterioare. Stațiile grafice HP ZBook 14u/15u dau dovadă de o rezistență de durată, dovedită de trecerea cu succes a două teste suplimentare MIL-STD de manipulare și șocuri neprevăzute, în condiții imprevizibile din punct de vedere tehnic. Noile dispozitivele sunt certificate ENERGY STAR® și înregistrate EPEAT® Gold, reflectând angajamentul HP față de sustenabilitate și protecția mediului.

  Seria HP EliteBook 800 include primele laptopuri din lume cu microfon de anulare a zgomotelor, care elimină sunetele nedorite în modul individual sau îmbunătățește recepția vocală la 360 de grade, în modul conferință. De asemenea, HP ZBook 14u/15u integrează această caracteristică inovatoare.

  Toate aceste dispozitive sunt livrate împreună cu tastatura HP Premium Collaboration, care dispune de taste încorporate pentru a gestiona cu ușurință apelurile și include HP PhoneWise, singura soluție Windows de a trimite mesaje text și a apela de pe PC dispozitive iOS și Android ™.

  Noua gamă de produse lansate include:

  – Noua serie HP EliteBook 800 – primele laptopuri HP pentru mediul de business cu procesoare Intel® Core™ vPro™ din a 8-a generație, o durată de viață a bateriei de până la 14 ore și HP Fast Charge, pentru a încărca 50% din baterie în doar 30 de minute.

  – HP EliteBook 830 G5 înlocuiește precedentul HP EliteBook 820 G4, cu un ecran de 13 inci într-un profil de laptop de 12 inci;

  – HP EliteBook 840 G5 este cel mai subțire laptop din lume de 14 inci cu procesoare Intel® Core™ din generație a 8-a și placă video dedicată;

  – Atât HP EliteBook 840 G5, cât și HP EliteBook 850 G5 dispun de o placă video dedicată AMD Radeon™ RX540, pentru utilizatorii care au nevoie de un plus de performanță pentru aplicațiile de zi cu zi.

  – Stațiile grafice mobile HP ZBook 14u/15u beneficiază acum de renumita soluție HP Sure View, pentru o mai mare confidențialitate a utilizatorilor și a datelor și, totodată, sunt primele stații grafice mobile din lume cu un ecran cu filtru de confidențialitate integrat. Ambele stații grafice mobile dispun de procesoare Quad-Core Intel® Core™ din generația a 8-a, cu tehnologie vPro™ și plăci video AMD Radeon™ Pro, cu peste 24 de certificări ISV pentru prelucrare CAD, proiectare și alte aplicații profesionale.

  – Noul HP ZBook 14u G5 este cea mai subțire stație grafică[x] la nivel mondial, având doar 17,9 mm grosime și o greutate de 1,48 kg. Designul impresionant al HP ZBook 14u este cu 28% mai subțire decât generația anterioară și include un ecran tactil 4K opțional cu tehnologie anti-reflexie, ideal pentru tehnicienii aflați pe teren;

  – Noul HP ZBook 15u G5 dispune, de asemenea, de procesoare Quad-Core Intel® Core™ i5 și i7 cu tehnologie vPro™, placă video AMD Radeon™ Pro 3D și până la 2 TB de stocare a datelor cu HP Z Turbo Drive. HP Performance Advisor asigură configurarea optimă, compatibilitatea și performanța necesară.

  – HP Thunderbolt™ Dock G2 este cel mai polivalent port Thunderbolt™ din lume și designul său inovator oferă utilizatorilor un spațiu de lucru curat și funcțional, permițând personalului IT să asigure suportul pentru orice laptop HP sau non-HP cu Thunderbolt™ și funcționalitate USB-C ™. Acest port compact suportă până la două monitoare 4K și este primul dock Thunderbolt™ din lume cu un modul opțional de conferință audio, printr-un singur cablu.

  – HP EliteDisplay S270n este primul monitor 4K de la HP care poate recepționa semnal video și date și trimite până la 60W de alimentare la PC cu o singură conexiune prin cablu USB-C™. Pentru a răspunde standardelor înalte ale inginerilor și designerilor care au nevoie de o calibrare constantă a culorilor, noile monitoare HP Z27, HP Z32 și HP Z43 sunt calibrate pentru a îndeplini cerințele complexe unice ale acestor utilizatori.

  Toate cele trei monitoare HP Z 4K oferă o culoare pe 10 biți, astfel încât pot reda peste 1 miliard de culori, cu milioane mai mult decât afișajele standard pe 6 sau 8 biț De asemenea, fiecare dintre noile monitoare oferă o conexiune USB-C™ care nu doar conectează imagini video și date, ci oferă și o putere de 65 W înapoi la PC.

  Securitate de top pentru mediul de business

  Pe lângă HP Sure View, HP Sure Click, Windows Hello, filtru opțional de confidențialitate pentru camera web și HP Multi-Factor Authenticate, seria HP EliteBook 800 și HP ZBook 14u/15u includ și HP Endpoint Security Controller. Acest controler hardware încorporat face parte din soluția de securitate integrată HP, care monitorizează, protejează și recuperează BIOS-ul, sistemul de operare și aplicațiile critice în cazul unui atac. Unic pentru dispozitivele anunțate astăzi, acest chip izolat fizic, securizat criptografic, este fundamentul pentru:

  – HP Sure Start Gen 4: În generația anterioară, HP Sure Start a protejat atât BIOS-ul, cât și o copie securizata BIOS-ului care rulează în memoria sistemului; Sure Start oferă acum o criptare îmbunătățită pentru o mai bună protecție a dispozitivului și îmbunătățirea rezistenței și logarea evenimentelor pentru firmware-ul terților.

  – HP Sure Run: Folosind controlul de securitate Endpoint, această nouă caracteristică extinde protecția prin auto-reparare în sistemul de operare prin monitorizarea proceselor-cheie și a aplicațiilor, cum ar fi antivirusul, alertarea atât a utilizatorului, cât și a celor din divizia de IT a firmei, dacă există modificări, precum și repornirea automată a acestor procese, dacă au fost oprite.

  – HP Sure Recover: O altă caracteristică nouă pentru 2018, această capabilitate oferă o recuperare sigură, automată și bazată pe rețea a imaginilor software, cu o singură conexiune la internet. Fără ajutorul specialiștilor IT ai firmei, angajații vor putea reinstala complet un PC cu imaginea de software a HP sau a companiei, chiar dacă întregul hard disk este șters.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.