More

  De ce să alegi Netflix în locul televiziunii digitale prin cablu

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix înlocuiește cu success abonamentul la televiziunea digitală prin cablu de mai bine de un an de zile în casa Noobz. În tot acest timp am făcut binging pe titluri originale Netflix, pe filme vechi sau desene animate care ne-au marcat anumite momente din vieță, pe documentare care ne-au hrănit anumite curiozități sau pe show-uri de stand-up comedy care ne-au descrețit frunțile.

  Când auzi pentru prima dată de Netflix, tendința este să spui pas și să te întorci la filmele pe care le poți vedea online pe internet, pe platforme obscure sau pe care le descarci de pe µTorrent. De ce? Pentru că te-ai obișnuit cu asta ani la rând și știm cu toții că cel mai greu este să îți schimbe cineva stilul de consum sau automatismele.

  Nici pentru noi nu a fost cel mai ușor să activăm un abonament Netflix de test, mai ales pentru că aveam stick-uri întregi cu seriale descărcate de-a lungul timpului de pe internet, pe care, spuneam noi la momentul respectiv, le puteam lua cu noi peste tot pentru vizionare. Ei bine, la conținutul de pe Netflix ai acces de oriunde te-ai afla pe glob, iar asta nu e tot, calitatea imaginilor și traducerile nu vor mai fi niciodată în variante amatoare pe care le găsești rătăcite pentru piratare în mediul online.

  Când ajungi să utilizezi Netflix, realizezi că viața e prea scurtă să îți permiți să consumi conținut video de proastă calitate. Pentru noi, filmele, emisiunile de divertisment sau documentarele de pe Netflix sunt la fel de importante ca hrana zilnică pe care o consumăm: trebuie să fie întotdeauna de cea mai bună calitate, proaspete și mai ales, să arate bine.

  Netflix nu te condiționează să vizionezi o anumită emisiune sau un anumit film, iar partea și mai frumoasă este că dacă ”te-a prins” un serial, poți să faci binging un weekend întreg pentru a ajunge la deznodământ. Chiar dacă începi să vizionezi un episod pe smart TV, poți să conținui să îl urmărești de pe laptop în pauză la birou sau chiar de pe smartphone în metrou în drum spre muncă.

  Netflix îți oferă flexibilitate, te distrează constant și te relaxează indiferent de locul în care te afli, iar asta ne place nouă cel mai mult la compania americană distribuitoare și producătoare de filme.

  Dacă, spre exemplu, sunteți 3 membri în familie și vreți să urmăriți în același timp conținut Netflix, puteți opta pentru un abonament care să vă ofere posibilitatea instanțierii a 3 sau mai multe conturi. Pentru cei mici aveți Netflix Kids, iar dacă soțul nu este fan comedii de dragoste sau seriale science fiction, poți să îi faci cont separat, să urmărească liniștit show-urile de stand-up comedy ale lui Jimmy Carr.

  Sunt așadar o mulțime de avantaje ale Netflix și toate desființează fără probleme necesitatea deținerii unui abonament de televiziune tradițională. Putem vorbi încă zeci de articole de acum încolo despre Netflix sau puteți opta să testați la rândul vostru serviciul și să reveniți cu impresii.

  Dacă aveți în plan să începeți Aventura Netflix, vă recomand ca prime titluri ”The 100”, ”Reign”, ”Altered Carbon”, ”Lucifer”, ”Pretty Little Liars” sau ”Story of God”. Desigur, acestea sunt doar câteva propuneri, dar oferta este mult mai generoasă dacă dați o raită pe site.

  Netflix oferă posibilitatea testării gratuit vreme de o lună de zile, iar abonamentele pot fi consultate aici, de unde poți alege opțiunea lunară ideală pentru tine. Noi am optat pentru versiunea premium, în care avem disponibile 4 ecrane de pe care putem viziona.

  Netflix anunță un nou titlu original care va fi lansat în 2018: The Innocents

  Despre The Innocents: Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă pentru totdeauna.

  The Innocents este produs de New Pictures (UK), companie condusă de Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls. Serialul a fost creat de Hania Elkington și Simon Duric, avându-l ca producător pe Chris Croucher. Farren Blackburn este atât producătorul executiv al serialului (împreună cu Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls), cât și regizorul a șasedintre cele opt episoade.

  Distribuție: Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) în rolul lui June, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) în rolul lui Harry, Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) în rolul lui Halvorson. Vezi trailer în video-ul de mai jos.

  P.S. : Nu, nu suntem plătiți de Netflix să scriem aceste lucruri. Pur și simplu, am testat, folosim și vrem să vă împărtășim și vouă din experiența noastră, pentru a vă ajuta să alegeți înțelept tipul de conținut pe care să îl folosiți.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.