Plantronics Blackwire 3200 UC sunt disponibile în versiuni cu unul sau două difuzoare

NoobZ
- 20.02.2018, 10:41 în Gadgets
2

SHARES

Plantronics Blackwire 3200 UC sunt căștile concepute special pentru utilizatorii care folosesc intensiv sisteme de comunicații în mediul business. Desigur, acest lucru nu înseamnă că acestea nu pot fi utilizate și de consumatorii de rând.

Plantronics Blackwire 3200 UC sunt disponibile în două versiuni: una cu două difuzoare, care oferă procesare digitală a semnalului în ambele urechi şi o versiune monoaurală de tip call-center.

Căştile Plantronics Blackwire 3200 au microfon cu funcţie de reducere a zgomotului ambiental şi egalizator pentru optimizarea calităţii vocii capabil să ajusteaze setările în mod automat atunci când utilizatorul ascultă muzică sau vizionează un film.

Făcând parte din gama UC, căştile Blackwire 3200 de la Plantronics oferă integrare cu principalele aplicaţii Unified Communication.

Modelul Plantronics Blackwire 3200 este compatibil cu computere personale, smartphone-uri şi tablete. Mai mult decât atât, Blackwire 3200 oferă mai multe opţiuni pentru conectare: USB, USB Type-C sau jack de 3,5 mm.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!