More

  Telekom ”își spală păcatele” față de clienții săi cu reducere la factură și beneficii suplimentare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ziua de 5 martie a început cu stângul pentru clienții Telekom România care au avut parte de probleme neprevăzute în ceea ce privește accesul la serviciile de voce și date ale operatorului.

  Pentru a răsplăti răbdarea și înțelegerea consumatorilor, Telekom le oferă acestora reducere la factură şi credit suplimentar la Cartelă, precum şi beneficii adiţionale, atât pentru clienţii rezidenţiali, cât şi business.

  În urma problemei apărute în rețeaua Telekom, utilizatorii au început să se manifeste parțial într-o manieră amuzantă, parțial nedumeriți de ceea ce se întâmplă cu semnalul operatorului sau chiar au ajuns până la un comportament deplasat manifestat pe fondul frustrării acumulate în urma imposibilității accesării serviciilor Telekom.

  De asemenea, inclusiv business-urile au fost nevoite să informeze clienții că numărul de contact Telekom este indisponibil, iar comenzile pot fi plasate apelând un număr de telefon din altă rețea.

  Iată o scurtă listă a mesajelor distribuite de consumatorii Telekom România în News Feed-ul Facebook sau în grupurile private în data de 5 martie 2018

  Telekom România a comunicat în toată perioada avariei pe pagina oficială de Facebook, iar astăzi vine cu un pachet de beneficii prin care să mai diminueze din impactul negativ creat de situația din data de 5 martie, care se pare că s-a manifestat la nivel național.

  Astfel, abonaţii persoane fizice şi companii, clienţi ai serviciilor mobile precum şi cei ai ofertelor integrate fix-mobil Telekom România, vor primi o reducere echivalentă unei zile de abonament la prima factură lunară emisă după data de 11 martie.

  Clienţii cu servicii preplătite vor primi credit suplimentar cu echivalentul consumului mediu zilnic (la nivelul bazei de clienţi). Acesta va fi încărcat automat pe cartelă începând de săptămâna viitoare. Atât reducerea la abonament, cât şi creditul suplimentar vor fi oferite clienţilor automat, fără a fi necesar ca aceştia să parcurgă paşii procedurali din contract.

  În plus, începând din 2 aprilie, toţi clienţii Telekom ai serviciilor pe bază de abonament vor primi gratuit beneficii de voce, SMS şi date NELIMITATE naţional, valabile 30 de zile, pe care aceştia vor putea să le activeze oricând doresc, până la sfârşitul anului. Detalii referitoare la modalitatea de activare a acestor beneficii vor fi disponibile pe www.telekom.ro, începând de luni, 12 martie.

  Pentru clienţii companii care se bucură deja de oferta Freedom cu beneficii nelimitate, Telekom oferă un SIM gratuit cu 2 GB trafic de net 4G, activ pe o perioadă de 30 de zile, pe care aceştia îl pot solicita în magazinele Telekom până la finalul anului 2018.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.