Testăm Samsung Galaxy S9 Plus în campania Orange Smartphone Tester

Mădălina Gănescu
- 7.03.2018, 11:05 în Smart
10

SHARES

Samsung a lansat noile smartphone-uri high-end Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus în cadrul unui eveniment local susținut în Face Club București. Dispozitivul flagship își propune să suprindă fiecare moment și să descopere galaxia de experiențe Samsung.

Testăm și noi la Noobz terminalul Samsung Galaxy S9 Plus prin programul Orange Smartphone Tester până pe 22 martie 2018, așa că așteptăm cu interes întrebările voastre în comentarii, pe Facebook, Instagram sau pe email.

După o primă interacțiune cu produsul și la o scurtă comparație între S9 Plus și Galaxy Note 8, respectiv Galaxy S8, se pot observa diferențe atât la nivel de finisaje (marginile telefonului S9 sunt mai proeminente decât la celelalte două modele, iar sticla față – spate este turnată în interiorul marginilor – un avantaj probabil pentru situațiile în care au loc șocuri mecanice), cât și la nivel de modul de cameră principală sau senzor de amprentă. În rest, din punct de vedere estetic terminalele nu se diferențiază considerabil, ba chiar pe alocuri le-ai putea confunda.

Dar, o să testăm săptămânile acestea și performanțele camerei, bateria, rezistența la multitasking, conectivitatea și nu numai, iar apoi vom reveni cu un review complet care să răspundă, sperăm noi, la toate întrebările voastre. Până atunci, lăsăm mai jos câteva informații generale pe care ar trebui să le știți cu privire la noile smartphone-urile Galaxy S9 și S9 Plus, dispozitivele mobile care reimaginează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea.

The Camera. Reimagined”, nu este doar un slogan, ci rezultatul tehnologiei revoluționare din spatele lui S9. Modul în care ne exprimăm în prezent a devenit vizual, putem spune mai multe printr-o imagine decât putem arăta prin cuvinte.

Și, tocmai de aceea, ne-am lăsat inspirați de natură, de viață, în sine, și am recreat camera. Am regândit-o, am reimaginat-o. Noile Samsung Galaxy S9 și S9+ reinventează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea. Și au la bază nevoia tot mai mare de comunicare și de exprimare prin imagini, videoclipuri și emoji. Practic, Samsung a lansat cea mai avansată cameră disponibilă pe piață până în prezent”, a declarat Cristian Cojocaru, directorul diviziei Telecom, în cadrul Samsung Electronics România.

Pe plan local, Samsung pregătește o serie de surprize în ceea ce privește capabilitățile camerei noului Galaxy S9 și cum aceasta poate schimba experiențele de zi cu zi, dar și modul în care comunicăm în social media.

În România, noul Samsung Galaxy S9 va fi disponibil în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 16 martie 2018, în 3 culori: Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple, iar dacă sunteți clienți Orange sau doriți să vă portați la operator în rețea, vizitați paginile de produs Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9 Plus.

Precomenzile au început din 25 februarie, iar primele telefoane comandate se vor livra începând cu data de 9 martie, respectiv cu 7 zile înainte de lansarea comercială. PONT! Exclusiv online la Orange ai cadou un voucher de 50 euro pentru accesoriile Samsung la fiecare Samsung Galaxy S9 | S9+ cumpărat.

#Samsung a lansat #GalaxyS9 și #S9Plus, iar eu testez luna aceasta fratele cel mare prin campania #OrangeSmartphoneTester Răspund prompt la întrebările legate de produs, mai ales pentru că am sesizat deja o listă generoasă de diferențe între el #S8 și #Note8. PS: La precomandă aveți mega beneficii. Aflați despre ele de pe www.noobz.ro @noobzadvertising

O postare distribuită de Mădălina Gănescu (@insta_inga_lina) pe

În plus, dacă ai în plan să faci un upgrade la Galaxy S9, Samsung îți oferă posibilitatea să precomanzi produsul, să dai telefonul vechi la schimb și economisești până la 2200 lei. Oferta specială poate fi accesată într-unul dintre magazinele Orange și presupune la schimb un Samsung Galaxy S8 Plus.

Din momentul în care Samsung Galaxy S9 Plus va ajunge în magazinele Orange, puteți chiar să luați în calcul achiziționarea smartphone-ului în 18 rate egale, asta dacă vi-l doriți foarte mult, dar nu beneficiați pe moment de suma de bani integrală necesară.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!