More

  Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, vine în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spotify este disponibil oficial în România, așa cum ați văzut deja în ploaia de articole din News Feed-ul Facebook. Pentru cei care nu au înțeles deja care este treaba cu Spotify, vorbim despre cel mai important serviciu de streaming muzical din lume.

  Spotify deține un total de 159 milioane de membri la nivel global, iar în România este disponibil într-o variantă gratuită, susținută prin conținut publicitar, ca de altfel și de una pe bază de abonament lunar. Prețul lunar Spotify Premium este de 4.99 euro.

  Folosind Spotify, poți asculta titluri locale și internaționale, într-o bază de date de peste 35 milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii versiunii gratuite, cât și pentru cei care aleg să plătească lunar varianta Premium.

  “Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară”, spune Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify. “Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată.”

  Utilizatorii Spotify din România au acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experți și actualizate în mod constant, dar pot descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaționale, aparținând Spotify sau altor iubitori ai muzicii.

  Mai mult decât atât, cu Spotify, poți să personalizezi playlist-ul, ca de altfel și să descoperi noi piese și artiști. Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază.

  Căutarea personalizată ce include opțiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului)Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând) aduc muzica preferată mai aproape ca niciodată.

  Spotify pe PlayStation 4

  Spotify este disponibil acum și pe PlayStation 4, prin aplicația PlayStation Music. Spotify poate fi accesat gratuit și redă orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar şi în timpul sesiunilor de gaming, iar pentru un conţinut fără reclame, la o calitate audio înaltă – de până la 320 kbit/s., utilizatorii pot opta pentru varianta Premium, pe baza unui abonament lunar în valoare de 4,99 euro. Astfel, aplicația le oferă acestora posibilitatea de a accesa muzica preferată dintr-o bază de date cu peste 35 de milioane de melodii.

  Utilizatorii au posibilitatea de a-și crea propriul playlist sau pot accesa muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, FIFA 18 și multe altele.

  Pentru a oferi o experiență imersivă completă, muzica redată prin Spotify pe consola PlayStation 4 poate fi controlată în timp real prin intermediul oricărui dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, pe care există deja aplicația. Alternativ, accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate.

  Ce mai poți să faci cu Spotify

  – Playlist-uri dedicate unor genuri muzicale sau stări de spirit: din secţiunea Browse pot fi selectate o varietate de playlist-uri precum Hip-Hop, Pop, Rock, Gaming, Sleep, Dinner, Kids, Focus şi multe alte.

  – Calitate excelentă a conţinutului audio – până la 320 kbit/s.

  – Accesibilitate superioară prin Spotify Connect – folsește Spotify pe boxe, TV sau în maşină

  – Socializare la nivelul următor: Integrare unică, ce permite distribuirea conținutului prin Facebook sau Twitter, precum şi prin Messenger (in-app), playlist-urile colaborative pot fi alcătuite sau distribuite prin Facebook Messenger, melodiile preferate sau playlist-urile alcătuite pot fi distribuite din aplicație, astfel încât orice utilizator să devină un potențial influencer.

  – Clasamente muzicale globale. Clasamente locale vor fi disponibile în curând.

  – Muzică disponibilă oricând: aplicaţia Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă.

  – Muzică disponibilă oriunde: Wi-Fi & boxe Bluetooth, TV, Google Chromecast şi PlayStation4® şi PlayStation3®, folosind aplicația Spotify ca telecomandă.

  – Multitasking: melodiile pot fi ascultate de pe dispozitivele mobile, chiar şi atunci când aplicația rulează în background.

  La nivel global, Spotify a schimbat modul în care artiştii şi iubitorii muzicii interacţionează. Artiştii vor ca muzica lor să fie cunoscută, iar Spotify a reuşit să îi facă populari în rândul a milioane de oameni din întreaga lume. În plus, Spotify a adus peste 8 miliarde de Euro industriei muzicale de la lansarea serviciului, în 2008. Odată cu intrarea pe piaţa din România, Spotify va fi disponibil în 65 de pieţe din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here