Apple lansează noua gamă de curele Apple Watch în ”culori vibrante”

Mădălina Gănescu
- 22.03.2018, 12:57 în Smartwatch
2

SHARES

Apple lansează noua gamă de curele Apple Watch pentru primăvara anului 2018. Brățările Apple Watch sport vin în ”culori vibrante și cu un design unicat”, după cum afirmă Apple.

Noile curele Apple Watch lansate de Apple vor fi disponibile pentru achiziționare în magazinele Apple Store și la operatorii din întreaga lume până la finalul lunii martie.

Colecția de curele pentru smartwatch-urile Apple Watch prezintă o gamă variată de materiale, de la cele țesute din nylon, la cele Nike Sport, Hermès sau cele din silicon, colorate.

Printre noile brățări Apple Watch găsim variante sport în culori albastru denim, galben lămâie și roșu zmeură, variante țesute în dungi negre, albastre, gri și roz, variante sport în alb, roz, verde marin și albastru sau versiuni clasice în culorile galben primăvăratic, albastru electric și roz deschis.

Cu excepția curelei Hermès, fiecare opțiune de brățară Apple Watch este disponibilă atât în dimensiunea de 38 mm, cât și în cea de 42 mm. Apple spune că vei putea achiziționa una dintre noile curele Apple Watch mai târziu luna aceasta, dar că doar câteva locații ”selectate” le vor putea prezenta. În plus, unele curele vor fi disponibile cu smartwatch-ul Apple Watch.

Brățară Nike Sport Apple Watch

Brățară Hermès Apple Watch

Brățară țesută cu dungi Apple Watch

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!