More

  Companiile pot cumpăra produse de la evoMAG prin credite exclusiv online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  evoMAG oferă companiilor posibilitatea să acceseze credite exclusiv online pentru achiziționarea produselor din site, prin intermediul unui parteneriat cu TBI Bank. Acesta este un element din strategia evoMAG de a investi în dezvoltarea de soluții noi pentru clienții business, facilitându-le companiilor accesul la multiple servicii de finanţare.

  Clienții business beneficiază de oferte dedicate, de consultanţă, prioritate în soluţionarea situaţiilor de service, livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, garanţie extinsă pentru produsele achiziţionate, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei acestora etc. În prezent, clienții corporate generează 25% din vânzările evoMAG.

  „Avem o cerere tot mai mare din partea IMM-urilor pentru soluţii de finanţare diferite şi adaptate nevoilor lor de flexibilitate, pe care antreprenorii să le poată accesa rapid și, mai ales, de la birou. Creditul exclusiv online, oferit clienților evoMAG prin parteneriatul cu TBI Bank, este destinat companiilor mici şi mijlocii care vor să se dezvolte și chiar să rezolve rapid un deficit temporar de lichidităţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

  Procesul de obţinere a creditului durează doar cinci minute şi are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online, într-un timp foarte scurt, fără a fi necesare o vizită la bancă sau deschiderea unui cont curent la TBI Bank.

  Prin accesarea creditului exclusiv online, clienţii evoMAG pot achiziţiona în rate produse cuprinse între 8.000 de lei şi 67.500 de lei. Creditul poate fi contractat pe o perioadă de 6 sau 12 luni, rambursarea acestuia făcându-se în rate lunare egale.

  În ceea ce priveşte comportamentul de consum, IMM-urile își doresc cu precădere produse premium, de ultimă generaţie, iar valoarea medie a coşului de cumpărături este de aproximativ 1.000 de lei. Clienții business achiziţionează de la evoMAG în deosebi produse necesare pentru dotările birourilor, precum: desktopuri, laptopuri, imprimante, monitoare, televizoare, proiectoare şi software.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.