More

  Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații. Facebook lucrează să implementeze o nouă funcție. Care să permită utilizatorilor să șteargă mesajele deja trimise în conversațiile din Messenger. Recent, mai mulți utilizatori care au intrat în contact cu Mark Zuckerberg au observat că unele mesaje au fost șterse din istoricul conversațiilor.

  Momentan, Facebook Messenger oferă doar un instrument secret de mesagerie criptată. Care prezintă un timmer pentru mesajele netrimise (în versiunea criptată a Messenger). Dar aplicația nu permite încă opțiunea de a șterge mesajele din conversațiile private.

  Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații

  Într-un comunicat oficial transmis recent, Facebook își cere scuze cu privire la lipsa de transparență. În plus, dezvăluie planurile de lansare a acestei noi funcții de ”ștergere a mesajelor” în lunile ce urmează.

  ”Am discutat despre această funcție de mai multe ori”, a declarat un reprezentant Facebook pentru TechCrunch. ”Iar persoanele care folosesc funcția secretă de mesagerie în versiunea criptată a Messenger au posibilitatea să stabilească un timmer. Astfel încât mesajele lor să fie șterse automat.

  În prezent lucrăm la dezvoltarea unei funcții de ștergere a mesajelor mult mai dezvoltată. Asta ar putea să dureze ceva timp. Iar până când va fi gata, nu vom mai șterge niciun mesaj al executivilor. Ar fi trebuit să facem asta mai devreme și ne pare rău că nu am făcut-o.”

  Situația mesajelor șterse din Messenger a luat amploare Zuckerberg a fost descoperit de TechCrunch că a șters un schimb de replici private mai vechi. Trei surse au confirmat pentru publicația de tehnologie că mesajele vechi pe care le-au primit de la Zuckerberg au dispărut din inbox-ul Facebook Messenger. În vreme ce răspunsurile lor au rămas.

  Întrebați fiind de TechCrunch de ce au luat această decizie, reprezentanții Facebook au afirmat că totul a ținut de securitatea corporativă:

  ”După ce Sony a anunțat în 2014 că email-urile au fost sparte, am făcut o serie de schimbări pentru a proteja conversațiile executivilor noștri. Acest lucru include păstrarea limitată a mesajelor lui Mark în Messenger.  Am făcut acest lucru în deplină conformitate cu obligațiile noastre legale de păstrare a mesajelor.”

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.