More

  Adidas închide din magazinele fizice și se concentrează mai mult pe e-commerce

  Adidas se alătură companiilor care anunță în ultima perioadă închiderea magazinelor fizice. Strategia brandului pentru anul acesta este să își mute activitatea mai mult în online și să crească vânzările înregistrate pe internet.

  În Statele Unite ale Americii, tot mai multe companii renunță la comerțul offline, numai Footlocker anunțând deja închiderea a aproximativ 110 magazine în 2018.

  CEO-ul Asidas, Kasper Rorsted a declarat pentru Financial Times: ”în timp, vom avea mai puține magazine, dar acestea vor fi mai bune.” Studiile din ultima perioada arată că treptat ne apropiem de o ”apocalipsă a retailului”, în care tot mai multe branduri vor renunța la magazinele fizice și se vor concentra în proporție mai mare pe e-commerce.

  ”Website-ul nostru este cel mai important magazin pe care îl avem în lume. Are prioritate când angajăm personal, când alocăm resurse și când construim infrastructura”, declară Rorsted.

  Până în 2020, Adidas vrea să își dubleze vânzările din e-commerce la 4 miliarde de euro (4.91 milioane de dolari). Gigantul de echipamente sportive german a generat anul trecut venituri de aproximativ 1.6 miliarde de euro, numai din online. FOTO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here