Home Lifestyle Auto Mașinile Volvo vor avea Google Play Store, Google Maps și Google Assistant...

Mașinile Volvo vor avea Google Play Store, Google Maps și Google Assistant integrate

0

Mașinile Volvo vor prezenta în cadrul sesiunii auto de la Google I/O 2018 un nou sistem de divertisment al viitorului, dezvoltat pe platforma Android. Printre funcțiile pe care le va aduce noul upgrade, sistemul va avea Google Play Store, Google Maps și Google Assistant integrate.

Volvo și Audi au anunțat încă de anul trecut că sistemul de divertisment al următoarelor mașini pe care le vor lansa ar putea fi conectate și ar putea rula pe platforma Android. Mai multe despre ceea ce pregătește producătorul auto suedez, vom afla din cadrul programului dezvoltatorilor Android Auto.

Cu ajutorul Google Assistant, conducătorii auto vor putea să lanseze comenzi vocale în timpul în care sunt la volan și vor putea să controleze sistemul Google Home de la distanță. De asemenea, aceștia vor putea solicita anumite melodii prin intermediul funcției ”OK, Google”, ca de altfel și alte activități care nu presupun distragerea atenției. Asistentul virtual va fi cel care va coordona smartphone-ul cu scopul de a-ți oferi ceea ce ai nevoie.

Mașinile Volvo vor primi de asemenea suport pentru social media și navigație, ceea ce înseamnă că șoferii vor avea posibilitatea să trimită și să asculte mesaje de grup folosindu-se doar de comenzile vocale. În plus, conducătorii auto vor putea să folosească inclusiv Google Maps prin comandă vocală.

Volvo va face o demonstrație a noilor funcții Android Auto pe autoturismul XC40. Chiar dacă nu vei fi prezent la Google I/O 2018, vei avea posibilitatea să afli cele mai noi știri de pe www.noobz.ro, unde vei putea urmări și transmisiunile live.

Foto de Julian Klumpers pe Unsplash

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version