More

  Review NETGEAR Orbi Pro: o soluție wireless pentru birou și case mari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Recent, am avut ocazia testăm pentru o vreme o soluţie wireless, care din punctul nostru de vedere se potriveşte atât mediului de business, cât şi utilizatorului de acasă, cu condiţia să vorbim de un utilizator ce are o casă destul de mare ca suprafață.

  Soluţia NETGEAR Orbi Pro, căci despre ea este vorba, oferă WiFi de o calitate mai bună pentru afaceri și case cu suprafață mai mare. Orbi Pro este o soluție de tip mesh, capabilă să acopere cu doar un singur satelit o suprafaţă incredibilă de peste 450 m2.

  Bineînţeles că vorbim aici de o soluţie scalabilă, ceea ce însemană că prin adăugarea unui nou satelit, extindem aria de acoperire cu până la încă 230 m2. Avantajul în acastă situație este unul major, atât pentru o casă, cât şi pentru un birou ce se extinde, în special datorită faptului că sateliţii se pot conecta în modul daisy chain, alegând automat cea mai bună conexiune disponibilă, fie cu satelitul, fie cu baza.

  De ce este diferit Orbi, comparativ cu un router normal?

  Exceptând aria mare de acoperire, avantajul lui Orbi este dat de faptul că trecerea de la o zonă de acoperire a unui satelit la altul se face fără întreruperi, întregul sistem WiFi având un singur SSID. Mai mult, faptul că poţi adăuga ulterior sateliţi ORBI, atât exteriori cât şi de interior, este un plus fantastic pentru un sistem wireless unificat.

  Din punctul de vedere al performanţelor, avem parte de un ecosistem ce furnizează viteze WiFi bune, de peste 223 Mbps, precum şi tehnolgia FastLane3 patentată de NETGEAR ce optimizează viteza conexiunii la internetului pentru a susţine streaming mare de fișiere și conexiunea simultană a mai multor dispozitive.

  Pentru mediile de business, Orbi PRO oferă si opţiunea de a crea trei reţele wireless separate, totul realizându-se rapid şi uşor prin intermediul aplicaţiei de mobile. Astfel se poate defini o reţea WiFi cu limitări pentru clienţi, una pentru angajaţi cu acces general şi una pentru manageri ce oferă acces nelimitat la toate funcţiile.

  Tot cu gândul la mediul de business, Orbi a implementat şi câteva porturi RJ45, pe router (bază), acestea permiţând conectarea directă a imprimantelor, telefoanelor IP, ecranelor interactive si a multor altor dispozitive dintr-un birou ce necesită o conexiune LAN.

  Orbi PRO este un sistem versatil, perfect atât pentru mediul de afaceri cât și pentru locuinţele de mari dimensiuni, având avantajul că oferă uşurinţă la instalare şi gestionare, acoperire mare, viteze wireless mari şi constante, capacitatea de a susţine mai multe dispozitive conectate, precum şi o trecere de la un punct de acces la altul fără întreruperi.

  Dacă aveți nevoie de o soluție care să vă ofere o experiență wireless îmbunătățită, cu o acoperie medie spre mare, Orbi Pro de la NETGEAR este disponibilă în România la prețul de doar 2400 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.