More

  Cu aparatul de etichetare Brother P-Touch Cube organizarea e mai ușoară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cea mai mare problemă pe care o întâmpinăm cu toții, după cea a faptului că nu ne mai ajung cele 24 de ore din zi pentru a rezolva problemele pe care le avem, este legată de ordine, organizare și prioritizare.

  Fără doar și poate, fiecare dintre noi avem o ordine a noastră când vine vorba de spațiul personal, dar provocarea mai mare apare atunci când spațiul personal se transformă în spațiul tău și al lui sau altfel spus – ”spațiul vostru”.

  Există oameni și oameni, bărbați și femei, bărbați și bărbați, femei și femei, copii și adulți, iar lista poate continua. Ceea ce înseamnă că, dacă avem 5 degete la o mână și niciunul nu seamănă cu celălalt, nu ne putem aștepta ca toți să fim organizați în egală măsură. Acesta este și unul dintre motivele pentru care îmi este foarte ușor să mă adaptez în orice tip de colectiv.

  Am cunoscut oameni care găsesc liniștea, confortul și echilibrul într-o încăpere aglomerată, cu zeci de cărți, dosare și haine, cum de altfel i-am întâlnit pe  cei care au adoptat un stil de viață minimalist, pe principiul: ”ce-i mult strică”.

  Pe lângă cele două categorii de persoane mai sus menționate mai suntem și noi, cei care vrem cu tot dinadinsul să menținem un echilibru.

  Facem asta prin păstrarea unui calendar de lucru, prin spălarea și călcarea periodică a hainelor, prin curățenia săptămânală și / sau generală la schimbarea de anotimp (tradiție moștenită de la părinți) sau prin ordonarea obiectelor în jurul nostru într-o manieră care să ne permită să găsim ce căutăm chiar și pe întuneric sau cu ochii închiși.

  De când sunt căsătorită, caut în continuare formula perfectă prin care șosetele mele să nu mai fie ”șosetele noastre” sau locul hainelor purtate o dată să fie în coșul de rufe, nu înapoi pe umeraș în dulap. Da, știu că există mulți dintre voi care vă regăsiți, bărbați sau femei, nu contează, după cum am spus și mai sus – nu putem fi toți la fel.

  De când cu Brother P-Touch Cube, parcă nu-mi mai dispar lucruri

  Am descoperit de curând aparatul de etichetare portabil Brother PT-300BT, un dispozitiv cu ajutorul căruia pot crea etichete de diverse dimensiuni și în diferite culori sau pot imprima etichete aplicabile prin călcare, iar asta simplu și rapid prin conexiune Bluetooth între Cube și smartphone-ul personal.

  Exact, nu vorbesc despre aparatele de etichetare clasice, special create pentru curieri sau magazinele din mall, ci despre un aparat de etichetare stylish, care se încadrează perfect în designul interior al oricărei încăperi și care te ajută să-ți faci ordine în lucruri printr-o comandă de pe telefonul mobil, fie că ești acasă sau la birou.

  Ce fac eu cu P-Touch Cube de la Brother?

  Până acum l-am folosit să împrim etichetele pentru cutiile de pantofi (și credeți-mă, sunt femeie, nu am puține perechi, dar nici cu omul meu nu mi-e rușine), să etichetez cutiile cu șosete și lenjerie intimă, să etichetez recipientele cu mâncare ale lui Eden, în funcție de data la care am cumpărat-o sau tipul de hrană pe care le conțin (după cum bine știți, mâncarea animalelor de companie nu miroase cel mai plăcut și e dificil să o păstrezi în ambalajul original).

  Iar dacă ați crezut că am terminat, nu sunt nici pe departe de a face asta. Cube mă ajută să creez etichete pentru identificarea stick-urilor USB, pentru bibliorafturile în care țin evidența contabilă a firmei, ca de altfel și pentru prioritizarea produselor de tehnologie pe care trebuie să le testăm și despre care trebuie să scriem pe Noobz.

  Deși undeva în interiorul meu se află o gospodină moldoveancă, spre rușinea mea trebuie să recunosc că timpul nu-mi permite să mai gătesc zarzavaturi sau să-mi umplu congelatorul cu produse. Dar, în casă, am folosit P-Touch Cube pentru a eticheta soluțiile de curățare, uneltele folosite de Cristi și plantele pe care am început să le primesc (să mă documentez ulterior pentru îngrijirea corespunzătoare a lor).

  Brother P-Touch Cube este un aparat de etichetare compact, elegant, dedicat imprimării de etichete de pe smartphone-ul Android sau iOS. Acesta funcționează cu 6 baterii A+ sau folosind alimentarea prin cablu (accesoriul se achiziționează separat), dar eu nu am avut nevoie de el și mi se pare că mă limitează când vine vorba de portabilitate.

  Ce trebuie să mai știți despre P-Touch Cube este că poate imprima 20 mm / sec., pe o lățime de bandă de 12 mm și o înălțime maximă de tipărire de 9 mm. Benzile compatibile cu P-Touch Cube au 4 metri, iar pachetul original vine deja cu o bandă inclusă.

  În ceea ce privește costul de achiziționare, aparatul are un preț între 300 – 340 lei, în funcție de unde în achiziționezi. Spre exemplu, pe eMAG costă 340 lei și este distribuit prin marketplace de IT Genetics, iar dacă mergi direct pe site-ul acestui distribuitor, poți cumpăra aparatul de etichetare la 301,14 lei (așadar, un mic research în ceea ce privește prețul nu ar strica, dacă vreți să vă cumpărați și voi unul).

  Cât despre consumabile, o bandă laminată de 12 mm și 4 m lungime costă cam 40 lei și este suficientă pentru etichetarea obiectelor la o primă aranjare a acestora. Nu știu voi cum vă puneți ordine în lucruri, dar ar fi interesant să ne scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos, poate ne vin idei noi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.