More

  Trust MANX GXT 140 mouse-ul cu energie nelimitată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Trust MANX GXT 140 este un produs prea ieftin pentru funcționalitățile pe care le oferă atât gamerilor amatori, cât și celor profesioniști. Vă era dor de o un review pentru mouse de gaming? Voi în ce modele ați mai investit până acum și care sunt experiențele voastre cu moușii în ceea ce privește gamingul?

  Este vorba despre un mouse wireless, cu baterie reîncărcabilă încorporată. Bateria poate fi reîncărcată chiar în timp ce te joci. Mouse-ul vine cu iluminare LED ajustabilă. Poți să alegi una dintre cele 6 culori, care să se potrivească modului de gaming ales.

  Trust MANX GXT 140 are 8 butoane și lumină RGB atât cât trebuie

  Iluminarea RGB este minima spre inexistentă. Este benefic pentru gamerii amatori, care pot fi distrași foarte ușor. Set-up-ul de iluminare RGB se regăsește doar în butoanele de lângă rotiță. Pentru design este luminată și sigla Trust, poziționată în partea infesioară, unde se așază podul palmei.

  Trust MANX GXT 140 pe mousemap

  Trust MANX GTX 140 este un mouse de gaming cu 8 butoane, gândit pentru gaming și ideal pentru jocurile shooter. Butonul de acțiune ”dublu-click” este plasat în locul potrivit pentru reîncărcarea armei în joc. În lateral sunt disponibile două butoane ce pot fi personalizate, în funcție de jocul pe care alegi să îl joci.

  Butoane laterale Trust GXT 140

  Locul unde sunt amplasate cele trei butoane este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor. Mouse-ul poate fi configurat pentru utilizarea cu mâna stângă, iar pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt aici.

  În partea superioară MANX GTX 140 are două butoane care controlează treptele DPI, împreună cu rotița de scroll. Rotița este mai rigidă, gândită întocmai pentru utilizarea în jocurile pe PC. Timpul de răspuns este rapid, cu o precizie surprinzătoare, datorită unui senzor optic de 3000 DPI.

  Mouse Gaming Trust Manx

  De alegerea unui mouse potrivit depinde sănătatea ta fizică

  Trust MANX GTX 140 oferă până la 200 ore de joc. Dimensiunile sunt optime astfel că nu vei fi nevoit să ții mâna suspendată deasupra mouse-ului. Vei putea efectua mișcări din încheietura mâinii, fără să depui efort.

  Nu vei experimenta dureri de încheietură, dureri ale antebrațului și nu te suspui riscului de a suferi de sindromul tunel carpian. Mouse-ul vine și cu o extensie, pe care poți odihni degetul mare în timpul utilizării.

  Mouse Trust MANX

  Cine spune că nu poți avea parte de funcționalități bune spre foarte bune la un preț accesibil? Trust MANX GTX 140 este disponibil la prețuri între 110 – 140 lei, în funcție de retailer.

  Trust MANX GTX 140 se descurcă remarcabil în CS:GO sau Overwatch. Dacă vrei să scrollezi pentru a schimba armele, o nimerești la fix pe ea dorită. În funcție de preferințe, poți opta să nu utilizezi iluminarea. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui buton ce permite un control total al funcționalității. Prelungești considerabil durata de utilizare între reîncărcări.

  Mouse-ul nu trebuie oprit atunci când nu este utilizat. Poți să îl oprești prin îndepărtarea bateriei, dar nu este obligatoriu să faci asta, iar producătorului nu recomandă neapărat. Acesta are un sistem foarte bine pus la punct de optimizare a consumului de energie.

  Mouse TRUST

  Concluzie

  Am mai utilizat până acum mouși de gaming wireless, dar niciunul cu baterie încorporată, care poate fi reîncărcabilă. Dacă dezvolți și alte activități care implică munca la PC, cu siguranță îi poți găsi mai multe întrebuințări, nu doar pentru gaming.

  Spre exemplu, eu îl folosesc foarte bine când efectuez design web pentru diferiți clienți sau pentru business-ul personal, iar faptul că nu sunt condiționat de un cablu de alimentare, mă ajută să fii mult mai productiv. Da, poate câteva secunde într-un nu sunt sesizate, dar când secundele se transformă în minute și apoi în ore de energie irosită, se schimbă ecuația problemei.

  În urma testării Trust MANX GXT 140, îl recomand pentru 2 tipuri de utilizare. Fie că vorbim de gaming, cu accent pe jocurile shooter, fie că vorbim despre muncă de birou.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.