More

  Philips TV anunță parteneriatul cu Bowers & Wilkins

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips TV, deținut de TP Vision, a semnat un nou parteneriat multianual exclusiv cu Bowers & Wilkins cu scopul de a crea produse remarcabile și de a da startul unor noi standarde de referință pentru performanțele video și audio din domeniu.

  Parteneriatul reprezintă unul dintre cele mai importante progrese realizate în industria de televizoare din ultimii ani.

  Noul parteneriat reprezintă o combinație de tehnologii și expertize care va împărtăși, printr-o modalitate unică, resurse interne de inginerie, lucru care le-a permis celor două branduri să proiecteze și să dezvolte o lungă serie de produse de ultimă generație, stabilind în mod constant criteriul de referință pentru cea mai bună calitate a imaginii TV și cea mai bună calitate a sunetului.

  Succesul acestui parteneriat este intensificat și de tradiția celor două companii de a-și dezvolta propriile tehnologii, cu control total al calității asupra tuturor etapelor de dezvoltare și producție.

  Philips TV a lucrat continuu pentru a se asigura că televizoarele sale conduc în mod constant piața, mai ales în ceea ce privește calitatea imaginii – cu ajutorul premiatului procesor P5 – designul european și tehnologia Ambilight. Bowers & Wilkins și-a dovedit angajamentul pentru cercetarea și dezvoltarea internă și pentru obținerea unui sunet calitativ, indiferent de format.

  „De prea mult timp această industrie a trecut cu vederea calitatea sunetului atunci când performanța unui televizor este analizată. Depășirea acestui obicei este o provocare imensă, mai ales când vine vorba despre televizoarele noastre OLED care au dat dovadă de o calitate a imaginii remarcabilă.

  Așa că, parteneriatul cu Bowers & Wilkins, ne vine în ajutor pentru a ne asigura de faptul că, în viitor, vârfurile de gamă ale Philips TV vor putea să ofere experiențe premium unice.” , a declarat Martijn Smelt, Chief Marketing Officer al TP Vision Europa.

  „Noul nostru parteneriat cu TP Vision reprezintă o oportunitate fantastică pentru redefinirea parametrilor de performanță și de calitate a sunetului pentru un televizor. Noile televizoare superbe Philips TV vor introduce performanța noastră recunoscută unei noi audiențe de consumatori care se va bucura, în mod direct, de o experiență incredibilă pe care doar noi o putem oferi, ‘Sound by Bowers and Wilkins’.”, spune Richard Campbell, Chief Revenue Officer al Bowers & Wilkins.

  Eficiența parteneriatului este datorată și faptului că ambele companii au principalele facilități de inginerie în Europa. Philips TV își păstrează principalul Centru de Inovație în Gent, Belgia, în timp ce Bowers & Wilkins a făcut recent o investiție semnificativă pentru extinderea și relocarea centrului de cercetare și dezvoltare din Regatul Unit al Marii Britanii.

  Potențialul acestui parteneriat va fi dezvăluit pentru prima oară în cadrul show-ului IFA din Berlin, de la sfârșitul acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.