More

  De ce să faci constant copie de rezervă la date și ce soluții să utilizezi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Într-o lume tehnologizată, este esențial să găsim soluțiile necesare prin care să ne protejăm atât datele personale, cât și documentele de familie sau de business. Fie că, alegem o soluție gratuită, fie că optăm pentru o versiune pe abonament sau investim într-o soluție locală, partea de documentare și testare nu trebuie neglijată.

  La Noobz, testăm periodic soluții de stocare, recuperare și protecție a datelor, cu scopul de a ne proteja deopotrivă amintirile și documentele de importanță majoră, cât și să vă putem oferi cele mai bune recomandări atunci când ni le solicitați.

  Dezvoltatorii de soluții software pentru copii de rezervă și recuperare a datelor oferă consumatorilor o varietate de servicii, atât pentru consum personal, cât și pentru familie sau business.

  De curând, am încercat EaseUS Todo Backup Free 11.0, care oferă 3 tipuri de soluții de backup și recuperare a datelor personale:

  – Backup: care permite utilizatorilor să protejeze documentele, partițiile și întreg sistemul personal cu ajutorul unui sistem de backup și flexibilitate în backup-ul de date.

  – Clonare: asigură clonarea cu ușurință a unui HDD mai mic pentru un upgrade la un HDD mai mare sau clonarea unui HDD la un SSD pentru o performanță mai bună.

  – Recuperare: reușești să recuperezi cu ușurință întreg sistemul sau datele din copia de rezervă pentru a intra din nou în posesiz documentelor pierdute în urma unui accident neașteptat sau a unui atac cibernetic.

  Desigur, cei care doresc să beneficieze de soluții și mai avansate decât cea testată de noi, pot să treacă direct la opțiunea pentru uz caznic sau pentru cea business, care spre deosebire de soluția personală de rezervă de date gratuită testată de noi, pun la dispoziție doar o versiune simplă de testare, cu posibilitate de achiziționare a întreg pachetului cu un cost de 29 dolari, respectiv 39 dolari pe lună pentru versiunea full.

  Recuperează rapid tot ce contează pentru tine

  Fie că ai de recuperat date, sisteme întregi sau partiții, atunci când îți iei măsurile de precauție din timp, această acțiune ar trebui să fie doar o joacă de copil.

  Noua versiune 11.0 de la EaseUS Todo Backup are o interfață intuitivă și prietenoasă, asigură copii de rezervă rapid atât acasă, cât și la birou, iar performanța este una surprinzătoare, am spune noi.

  Cum îți faci copie de rezervă cu EaseUS Todo Backup

  Există 4 variante:

  Copie de rezervă pentru sistem: prin care faci bakup la sistemul actual pentru o destinație anume și creezi un plan de rezervă după program.

  Copie de rezervă pentru documente: prin care selectezi documente sau dosare pe PC sau laptop cărora să li se realizeze copii de rezervă după un plan de rezervă.

  Copie de rezervă la disk sau partiție: stabilești o locație pentru stocarea copiilor de rezervă și programezi disk-ul să își facă copie de rezervă cu detalii.

  Copie de rezervă inteligentă: cu un singur click poți realiza copie de rezervă la documente sau dosare, fără să întâmpini nicio problemă.

  Tu ce software de recuperare a datelor personale folosești. Ai ales o soluție gratuită sau ai ales abonamentul? Cum obișnuiești să îți protejezi cele mai importante date? Scrie-ne în secțiunea de comentarii de mai jos, să afle și ceilalți cititori recomandările tale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.