More

  Zvonuri despre noile iPhone-uri de la Apple: iPhone X2, iPhone X Plus și iPhone 9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Smartphone-urile iPhone aduc în buzunarul Apple peste 60% dintre veniturile companiei, un motiv considerabil am spune noi pentru ca gigantul din Cupertino să pună mare preț pe lansările de terminale mobile.

  ­Anul trecut, Apple a lansat smartphone-ul iPhone X, care a stârnit interesul consumatorilor și a reprezentant un trendsetter pe piața de terminale mobile și dispozitivele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, care nu au fost cu mult diferite de versiunile anterioare, dar trebuia să fie lansate pentru consumatorii care doreau totuși un iPhone, dar nu neapărat un iPhone X.

  Deși nu avem o dată oficială de lansare pentru noile telefoane iPhone, tradiția ne-a obișnuit cu luna septembrie ca aducătoare de vești din partea Apple. Așa că, cel mai probabil până la finalul acesteia vom afla ce noutăți ne aduce gigantul american, care este data de la care vom găsi produsele în magazin, ce prețuri vor avea acestea, dar mai ales cum vor arăta și ce specificații vor oferi.

  Până vom avea parte de lucruri concrete, vom trece în revistă zvonurile despre iPhone-urile pe care Apple le va aduce pe piață în 2018.

  Spre exemplu, vom auzi destul de frecvent de nume de telefoane precum iPhone X2, iPhone X Plus, iPhone X SE, iPhone 9, iPhone 11 sau iPhone 11 Plus, dar nu vom ști cu certitudine care și cum vor vedea lumina zilei, decât în luna septembrie la lansarea oficială.

  Nu există dovezi, dar există speculații care arată că, Apple are cel puțin trei telefoane în plan pentru lansarea din toamnă. Potrivit lui Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, se consideră că unul dintre modele va veni cu ecran de 5.8 inch ca iPhone X, dar că vom avea și un al doilea display de 6.1 inch, în vreme ce cel de-al treilea va avea dimensiunea de 6.5 inch.

  Bloomberg spune că, versiunea cea mai mare va fi de fapt varianta Plus a iPhone X, în vreme ce opțiunea de 6.1 inch va fi un telefon cu ecran LCD care va costa mai puțin. Kuo estimează că, dispozitivul iPhone X de 6.1 inch va costa între 700 – 800 dolari, ceea ce înseamnă că va fi cu mult mai ieftin decât iPhone X care costă 999 dolari.

  Tot Kuo spune că, Apple are în plan să renunțe la designul învechit a iPhone-urilor și să opteze pentru marca iPhone X pentru toate telefoanele pe care le va lansa anul acesta. Asta înseamnă că, vom vedea și mai des controversatul breton.

  Noile iPhone-uri vor primi, se pare, procesorul A12, pe care furnizorul TSMC din Taiwan îl pregătește deja în fabrica sa. Este vorba despre un cip de 7 nanometri, nu de 10 cum este procesorul A11, lucru ce va permite mai multă flexibilitate la nivel de design.

  Conectivitatea LTE va fi mai rapidă, telefoanele vor primi suport pentru realitate augmentată, utilizatorii vor avea parte de o gamă variată de culori, de la gri la alb, albastru, roșu și orange, iar prețurile vor porni de la 700 dolari și se vor opri la 999 dolari.

  Se zvonește și despre un nou iPhone SE, varianta a 2-a, prima fiind lansată în 2016, an din care Apple nu a mai spus nimic despre această gamă de telefoane destinată utilizatorilor care doresc dispozitive cu un ecran de 4 inch.

  Mai sunt totuși peste 2 luni până vom asista la lansarea noilor iPhone-uri de la Apple, dar suntem cu ochii pe zvonuri, vă ținem la curent cu informațiile și așteptăm cu interes să testăm produsele înainte să fie disponibile pe piață, pentru a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie inainte să le achiziționați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.