More

  Google anunță update-ul de securitate Site Isolation pentru Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunțat săptămâna aceasta un update de securitate major pentru browserul Chrome. Este vorba despre Site Isolation, care protejează utilizatorii de website-urile periculoase, ce fură date confidențiale sensibile cum sunt parolele și cheile de criptare.

  Cu ajutorul Site Isolation, conținutul din domeniul unui site este supus unui proces de filtrare care previne distribuirea spațiului de memorie cu alte domenii.

  Website-urile periculoase nu vor mai putea astfel să fure ceea ce nu pot accesa. Site Isolation operează în prezent în Chrome pentru Windows, Chrome OS, Mac și Linux.

  Google estimează că 99% dintre utilizatorii Chrome ai sistemului ai acestor sisteme de operare sunt protejați. Pentru moment, Site Isolation nu a fost lansat pe Chrome pentru Android.

  Site Isolation mărește aria de memorie cu 10 – 13 procente, ceea ce ar putea duce la scăderea performanței pentru anumiți utilizatori în diferite circumstanțe.

  Update-ul pentru Chrome anunțat săptămâna aceqasta de Google diminuează substanțial pericolul cu privire la amenințări cum e Spectre care fură date sensibile.

  Dacă încă nu utilizezi Chrome, Site Isolation este un motiv bun să te răzgândești.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.