SHARES

YouTube pentru Android primește Mod Incognito

Mădălina Gănescu
- 16.07.2018, 10:02 în Aplicaţii

YouTube lansează Modul Incognito pentru Android. Dacă activezi noua funcție în aplicația YouTube de Android, cookie-urile, istoricul de căutări și istoricul de vizionări nu vor mai fi stocate pe dispozitiv.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe poza de cont din colțul din dreapta sus a ecranului pentru a găsi setarea de Mod Incognito.

O dată activată, funcția îți va permite să rămâi incognito până când fie dezactivezi modul, fie încetezi să utilizezi YouTube pentru o perioadă de timp.

Atunci când activezi Modul Incognito, abonările YouTube, Librăria și Inbox-ul vor fi inactive. De asemenea, este de luat în calcul faptul că Modul Incognito ascunde ceea ce ai făcut pe YouTube de oamenii care au acces la dispozitivul care este conectat la contul tău YouTube.

Aceasta nu este o funcție de securitate sau o funcție generală de intimitate.

Modul Incognito previne stocarea cookie-urilor și a înregistrării activității tale în aplicație pe dispozitivul pe care îl utilizezi, dar nu îți ascunde activitatea de furnizorul de servicii de internet sau de website-urile pe care le mai vizitezi.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!