More

  Instagram lansează funcția Mute și pregătește indicatorul „You’re All Caught Up”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram se pregătește să lanseze o serie de noi funcții, mai mult sau mai puțin folositoare, printre care menționăm opțiunea de mute și un indicator „You’re All Caught Up”.

  Funcția Mute îți permite să ascunzi fotografiile din feed de la o anumită categorie de utilizatori, fără să fii nevoit să le dai unfollow. În vreme ce indicatorul „You’re All Caught Up” îți arată dacă ai văzut toate fotografiile și videoclipurile postate în ultimele 48 de ore de utilizatorii pe care îi urmărești.

  Funcția Mute a fost una dintre cele mai solicitate în ultimii ani pentru că permite utilizatorilor să controleze mult mai bine feed-ul. Pentru siguranță, utilizatorii care sunt dați pe Mute pe Instagram nu vor mai primi nicio notificare că acest lucru s-a întâmplat.

  Instagram a decis să adauge această funcție pentru a face feed-ul mai ușor de personalizat și a confirmat că au existat cereri din partea consumatorilor aplicației în acest sens. Funcția Mute pe Instagram va începe să fie disponibilă publicului larg în următoarele săptămâni. Cât despre funcționalitatea „You’re All Caught Up”, nu știm pentru moment când va fi lansată.

  În 2016, feed-ul Instagram se afișa în ordine cronologică, dar algoritmii au fot schimbați astfel încât să fie scoase la suprafață postări pe care s-ar putea să le placi mai mult și să fie de mai mare interes pentru tine. Funcție „You’re All Caught Up” poate fi esențială pentru utilizatorii care petrec mult timp pe rețeaua socială de photo sharing, ca un semn că poate e momentul să ia o pauză după ce observă că au văzut tot ce era de afișat.

  Kevin Systrom, CEO Instagram, a confirmat la începutul lunii iulie că testează, de asemenea, și funcție ”Usage Insights”. Aceasta se spune că va arăta utilizatorilor cât timp ajung să folosească platforma de photo sharing. ”Este foarte important să știm ce impact are asupra oamenilor timpul petrecut online și este responsabilitatea tuturor companiilor, să fiu sincer. Vrem să fim parte din soluție. Iau în serios această responsabilitate”, a declarat acesta.

  Instagram a anunțat în septembrie 2017 că are peste 800 de milioane de utilizatori activi lunar. Tot atunci, Instagram a precizat că utilizatorii cu vârste sub 25 de ani petrec în medie peste 32 de minute pe zi pe platformă în vreme ce utilizatorii de 25 și peste 25 de ani petrec în medie peste 24 de minute pe zi utilizând aplicația de photo sharing.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.