More

  Fashion Days livrează în aceeași zi pentru clienții din București

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fashion Days lansează serviciul de livrare în aceeași zi pentru clienții din București.

  Fashion Days a început în 2018 o serie de investiții în soluții și facilități care să le ofere siguranța clienților că fiecare comandă pe care o fac este o experiență cât mai plăcută.

  Astfel, în primele 6 luni ale acestui an, au fost introduse noi alternative de livrare / retur a articolelor comandate de pe Fashion Days.

  Pentru că timpul este mai prețios ca niciodată, clienții din București pot alege, începând cu luna iunie, să le fie livrate comenzile chiar în aceeași zi.

  Cei care preferă această variantă pot selecta și un anumit interval orar dedicat, o „fereastră” de 3 ore, în care să le fie adus coletul comandat.

  O facilitate aleasă deja de 13% dintre clienții din regiunea București-Ilfov.

  De asemenea, majoritatea comenzilor cu livrare în orașe precum Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara sau Brașov, sunt livrate chiar a doua zi, dacă sunt plasate până la miezul nopții.

  Acest lucru s-a întâmplat pentru 60% dintre comenzile din luna iunie.

  Tot pentru clienții care își prețuiesc foarte mult programul sau sunt mereu în mișcare, Fashion Days oferă și posibilitatea livrării prin intermediul Oficiilor Poștale.

  Doar în luna iunie, aproape 10% dintre comenzi au fost ridicate din Oficiile Poștale, iar în total, în primele 6 luni de la introducerea facilității, peste 20.000 de comenzi au fost preluate din cele peste 600 de Oficii Poștale.

  Totodată, cea mai recentă alternativă de livrare din portofoliul Fashion Days, cea în showroom-urile eMAG, se dovedește un succes. Doar în prima lună, 5% dintre comenzile efectuate în orașele unde există showroom-uri au fost livrate astfel.

  „Noile facilități au fost o extensie naturală a celei clasice, de livrare prin curieri, bazate pe feedback-ul și solicitările venite de la clienții noștri.

  Românii care își achiziționează articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de pe Fashion Days sunt tot mai atrași de ideea de a-și face singuri programul, iar livrările în Oficiile Poștale și în showroom-uri le oferă exact această flexibilitate de care au nevoie.

  În plus, aceste opțiuni sunt unice în România și în cazul retururilor: în orașele unde există showroom-uri eMAG, de exemplu, 33% dintre clienți au preferat această variantă pentru a returna comenzile, iar în aproximativ 90% dintre situații, reușim să returnăm suma aferentă în maximum 7 zile”, spune Robert Berza, General Manager Fashion Days.

  În prezent, 65% dintre vizite provin de pe dispozitive mobile, din aplicația Fashion Days sau din site-ul responsive, iar clienții au plasat aproape de două ori mai multe comenzi în 2017 față de 2016 (72% din total, față de 43%) de pe telefonul mobil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.