More

  Tesla lansează gama de televizoare smart în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Comtrade Distribution lansează televizoarele Tesla Seria 3, Seria 6 și Seria 9 în România.

  Televizoarele Tesla își propun să ofere divertisment de calitate la un preț rezonabil.

  Modelele Tesla oferă 3 ani de garanție, paneluri de calitate A+, un contrast ridicat de culori, design versatil și un preț foarte accesibil.

  Televizoarele Tesla se împart în 3 serii: Seria 3, Seria 6 și Seria 9, denumirea lor amintind de numerele favorite ale lui Nikola Tesla.

  Seria 3 de la Tesla

  Seria 3 este gama entry level Tesla și conține modele elegante și fiabile, echipate cu un contrast puternic de 100000:1, unghiuri de vizualizare la 178 grade, rezoluții FHD și o reproducere precisă a culorilor.

  Panelul folosit este unul A+, oferind atât o imagine de calitate cât și o lipsa a pixelilor morți, aspect foarte important la un panel LED.

  Din perspectiva dotărilor, regăsim un media player USB capabil să redea aproape toate formatele video(inclusiv MKV), opțiuni PVR pentru înregistrarea pe dispozitive externe, suficiente porturi HDMI pentru conectarea consolei sau a laptop-ului, precum și servicii de întreținere garantate.

  Astfel televizoarele Tesla din seria 3 sunt capabile să ofere un echilibru incomparabil între calitate și accesibilitate.

  Seria 6 de la Tesla

  Pe lângă funcțiile TV obișnuite, televizoarele Tesla din seria 6 permit navigarea pe Internet și vizualizarea conținutului video de pe YouTube, accesul la conturile de Social Media și jocuri.

  Toate modelele seriei dețin un ecran ultra HD, rezoluție 4K (3840×2160 pixeli) și sistem inteligent de operare Opera cu aplicațiile Facebook și Youtube preinstalate.

  Seria 9 de la Tesla

  Seria 9 este vârful de gamă al televizoarelor Tesla și este echipată cu sistemul Google Android TV.

  Astfel vei avea acasă un înlocuitor gigantic al unei tablete sau smartphone, cu acces la toate facilitațile oferite de sistemul Android și magazinul Google Play.

  Mai mult, sistemul de operare permite instalarea și rularea de jocuri, folosind telecomanda pe bluetooth inclusă, aceasta permițând printre altele și un control vocal al televizorului, inclusiv în limba română.

  Pe langă super rezolutia 4K, hardware-ul puternic și viteza crescută de reacție permit funcționarea perfectă a celor mai solicitante aplicații.

  Nu trebuie uitat modulul Google Chromecast-ul integrat, cu ajutorul căruia veți putea viziona conținutul multimedia de pe smartphone sau tabletă.

  Brandul Tesla este denumit după celebrul om de știință de origine sârbă Nikola Tesla și împărtășește viziunea acestuia de a oferi tuturor categoriilor de consumatori accesul la tehnologie de top.

  Tesla a luat nastere în anul 2014, primul model produs sub acest brand fiind o tabletă.

  În prezent, sub umbrela Tesla se regăsesc 4 categorii de produse: tablete, smartphone-uri, televizoare și aere condiționate.

  În țara noastră sunt comercializate la acest moment doar aere condiționate și smart Tv -uri Tesla, urmând ca din toamnă să fie introduse pe piață și smartphone-urile.

  Compania Tesla din Serbia își propune ca până la sfârșitul anului să își lărgească portofoliul cu alte produse din categoria electrocasnicelor mari: frigidere, mașini de spălat și mașini de spălat vase.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.