More

  Dacă ți-a plăcut primul sezon din Altered Carbon, află că se lucrează la al doilea sezon

  Sunt o mare fană a filmelor science fiction, iar acest lucru probabil va putea fi observat din recenziile pe care urmează să le tot vedeți în categoria FILM de pe Noobz. O să încep prin a vă vorbi un pic despre primul sezon din Altered Carbon, producție originală Netflix.

  Nu o să povestesc ceea ce se întâmplă în serial, pentru a nu vă știrbi din interes. În schimb, o să vă spun că Altered Carbon prezintă acțiune, dramă, conținut explicit, dragoste și bineînțeles o cantitate semnificativă de SF.

  Actorul principal este Takeshi Kovacs, interpretat de Joel Kinnaman în primul sezon și de Anthony Mackie (Captain America series, Detroit) în cel de-al doilea sezon.

  Pe Kinnaman l-ați mai văzut în Suicide Sqaud, RoboCop, Easy Money, Edge of Winter, Fata cu un dragon tatuat, Cavalerul Templier, Seriile Johan Falk sau Furtuna, în vreme ce Mackie a mai jucat în Avengers, Omul Furnică, Mission Impossible, Gardienii Destinului, O Fată de Milioane, Pumni de oțel sau Triple Nine.

  Serialul original Netflix este un mix de tehnologie și prezintă modul în care ar putea arăta viața în alt corp a unui deținut care a stat 250 de ani în gheață. Veți vedea cum arată o clădire controlată de inteligența artificială, ca de altfel cum te poate ajuta această tehnologie să îți depășești temerile (cel puțin la nivel de concept).

  Deși vreme de 250 de ani Takeshi nu a știut cum a evoluat lumea pentru că a stat în gheață, acestuia nu îi este prea greu să se integreze din nou în societate și să facă jocul unui multimiliardar care s-a jucat de-a Dumnezeu.

  Pentru a rămâne totuși un serial pentru toate inimile și să poată fi urmărit inclusiv de doamnele și domnișoarele mai sensibile, Altered Carbon menține la bază o iubire din trecut, care îl ajută pe personajul principal să meargă mai departe în momentele grele, dar și o iubire prezentă care se înfiripă între un detectiv și personajul pricipal, pe fondul noului corp în care se află acesta.

  Dacă nu ați văzut încă Altered Carbon, recomandăm să așteptați și sezonul 2. Serialul te ține în priză pe toată durata lui, ceea ce înseamnă că nu este exclus să aloci timp de binging.

  Ai intrigă, ai acțiune, dragoste și SF după cum am mai spus. Un pic o să obosească probabil retrospectivele lui Takeshi, dar hei, există funcția de skip la Netflix oricum.

  Singurul spoiler pe care îl voi aduce acestui serial este că ”nemurirea” se bazează pe un cip pe care toți oamenii îl primesc la vârsta de un an. Cât timp acesta este intact, ai posibilitatea să treci dintr-un corp în altul cu tot cu amintirile, cunoștințele și emoțiile acumulate pe parcursul vieților tale.

  Noul sezon Altered Carbon pe Netflix

  Despre noul sezon Altered Carbon trebuie să știți că va fi realizat de Netflix și Skydance Television și se bazează în continuare pe romanele SF ale lui Richard K. Morgan.

  Anthony Mackie va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs, iar Laeta Kalogridis își va relua rolul de producător executiv al serialului.

  Cu ocazia celui de-al doilea sezon, Alison Schapker se alătură echipei de producție în calitate de producător executiv.

  David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross vor produce din partea Skydance.

  Printre producătorii executivi se va număra și James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here