More

  Logitech lansează POWERED, un încărcător wireless pentru iPhone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii și fanii telefoanelor iPhone de la Apple, beneficiază începând de astăzi de un nou suport de încărcare wireless.

  Logitech lansează Logitech POWERED, un dispozitiv de încărcare wireless proiectat în colaborare cu Apple. Acesta este destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X și facilitează încărcarea și folosirea simultană a dispozitivului.

  POWERED permite o poziționare convenabilă a telefonului, indiferent dacă se încarcă în modul portret sau landscape.

  POWERED face ca vizionarea unui videoclip, citirea unei rețete, ținerea evidenței notificărilor sau comunicarea prin aplicația FaceTime să fie ceva ușor de realizat datorită poziționării confortabile a iPhone-ului în timpul încărcării.

  Suportul în formă de U are o textură cauciucată și păstrează telefonul stabil chiar și cu o carcasă de protecție cu grosime de până la 3 mm pentru a fi în siguranță pe toată durata încărcării.

  Având certificare Qi și fiind optimizat pentru iPhone, POWERED are un sistem integrat de protecție împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

  LED-ul poziționat deasupra suportului confirmă faptul că telefonul se încarcă și se află ascuns în spatele telefonului, astfel încât lumina să nu distragă atenția utilizatorilor. POWERED completează stilul iPhone-ului potrivindu-se cu ușurință în orice cameră, acasă sau la birou.

  Logitech POWERED va fi disponibil începând cu luna august 2018 pe Logitech.com și în magazinele Apple la un preț recomandat de 79,99 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.