More

  Magia QLED 4K Q9F – Ce vor consumatorii și cum răspunde QLED TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vă spuneam acum ceva vreme că am făcut loc în căminul Noobz pentru Samsung QLED 4K Q9F, vârful de gamă din noua serie de televizoare QLED lansat de producătorul sud-coreean la începutul acestui an.

  După cum am menționat încă de la primul review, dispozitivul are foarte multe aspecte care merită trecute în revistă și la care utilizatorii trebuie să acorde o mai mare atenție, motiv pentru care veți mai vedea câteva articole interesante.

  Ce face un televizor să fie perfect? Care sunt caracteristicile pe care și le doresc consumatorii sau la ce tehnologii de imagine trebuie să acordăm o și mai mare atenție, o să discutăm în rândurile ce urmează.

  Ne dorim dispozitive de tehnologie din ce în ce mai subțiri, portabile, care să se integreze perfect cu ținutele pe care le îmbrăcăm zilnic sau cu designul interior de acasă sau la birou.

  Alegem produsele în funcție de brand, de funcționalitățile de care suntem dependenți sau pur și simplu pentru că facem parte din categoria consumatorilor care vor să dețină tot ce este nou și de ultimă generație.

  Q9F este unul dintre cele mai competitive televizoare pe care le vedem anul acesta. Nivelurile de negru pe care le vedem pe televizorul high-end de la Samsung sunt uimitoare

  Indiferent de unghiul de vizionare, nu vei mai avea niciun fel de problemă când vine vorba de contrastele de culori, de saturația acestora sau de claritate, provocări pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului la mai toate televizoarele LED sau LCD.

  Acest lucru este posibil datorită unui film anti-reflectorizant pe care Samsung l-a introdus în cazul televizoarelor QLED.

  Amintiți-vă acele momente în care nu puteați vedea ce exista pe ecranele televizoarelor. Uneori din cauza luminii ambientale foarte puternice, uneori pentru că nu exista suficientă lumină. Ei bine, noul Q9F este un televizor care lasă în urmă toate aceste dezavantaje.

  Albul este mai luminat, iar negru mai profund! Nu este o reclamă la detergent, este pur și simplu realitatea fericită a televizoarelor care îți aduc în prezent o calitate excepțională a imaginilor video chiar la tine acasă.

  Dacă vrei să spui cu adevărat că ai cel mai bun televizor la tine acasă, testează unghiurile toate de vizionare. Uită-te dacă pe măsură ce îți schimbi poziția, pierzi din saturația culorilor sau din contrast. Acest dezavantaj poate fi sesizat cu ușurință în cazul televizoarelor convenționale LED și LCD și ceva mai puțin în cazul celor OLED (deși veți avea parte de provocări și aici).

  Cam asta ar fi despre calitatea culorilor în cazul Q9F, dar ce altceva mai este special la acest televizor

  Samsung a lansat încă de anul trecut o cutie specială în care să poți conecta toate cablurile și să beneficiezi de un management mult mai bun al acestora. Totuși, acesta nu era la nivelul absolut de funcționalitate, iar asta pentru că tot mai depindeai de o priză pentru televizor, lucru ce s-a schimbat definitiv cu noua gamă QLED.

  Conexiunea între stația de management și televizor se făcea printr-un cablu din fibră optică foarte subțire și aproape insesizabil.

  Ei bine, anul acesta Samsung a perfecționat acest beneficiu. Chiar dacă cablul este ușor mai gros, el poate fi în continuare sesizat doar dacă acorzi o foarte mare atenție la detalii.

  Acum, întreaga energie electrică circulă prin acest foarte mic cablu din fibră optică. El este disponibil în 2 variante de lungime: de 5, respectiv 15 metri, ceea ce înseamnă că poți să poziționezi televizorul oriunde dorești, în vreme ce echipamentul poate fi mutat inclusiv într-o altă încăpere, departe de ochii lumii.

  Un alt aspect interesant de anul acesta al televizoarelor QLED

  Modul ambient este poate cea mai atractivă din punctul de vedere al oricărui designer de interior.

  Folosindu-l, putem spune că televizorul este aproape cameleonic. Spre exemplu, dacă realizezi o fotografie a peretelui din jurul televizorului, indiferent de decor, acesta va fi transpus printr-o imagine direct pe televizor, făcând Q9F să se transforme într-un zid.

  Cu alte cuvinte, televizorul QLED va dispărea (va fi absorbit) efectiv în perete. Desigur, poți să afișezi inclusiv informații despre vreme pe smart TV-ul Q9F sau să rulezi o galerie foto pe el, cu cele mai captivante fotografii din vacanța de vară.

  Ar mai fi foarte multe de spus despre Samsung QLED 4K Q9F, cum ar fi faptul că îți recunoaște fiecare dispozitiv la care îl conectezi, XBOX, PlayStation, orice. Știe despre ce componentă este vorba și îți setează automat telecomandă, astfel încât să poți controla totul extrem de ușor.

  Cutia la care conectezi televizorul Q9F se configurează foarte simplu, îndeosebi dacă folosești un telefon Samsung (deși nu ar trebui să ai probleme nici dacă folosești alte telefoane, inclusiv iOS).

  Smartphone-ul se conectează automat la cutie, recunoaște rapid aplicațiile și îți permite să administrezi totul cu doar câteva tastări simple. Astfel, nu vei mai fi nevoit să introduci tot felul de parole sau să îți faci probleme pentru procesele de autentificare care îți consumă timpul.

  Experiența de utilizare e parte integrantă din noua serie QLED TV, la fel cum este cazul calității imaginilor, iar alegerea celui mai bun televizor din 2018 va fi o activitate destul de grea pentru oricare dintre noi.

  Vom mai discuta în articolele următoare despre cum se prezintă Samsung QLED 4K Q9F la vizionarea de seriale și programe TV, dar și despre cum poate fi folosit acesta în loc de monitor și la ce capitol ar putea fi perfecționat.

  Dacă aveți întrebări, știți regula: lăsați-le în secțiunea de comentarii de mai jos și vă răspundem în cel mai scurt timp.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.