SHARES

IFA 2018: LG prezintă primul televizor OLED 8K din lume

NoobZ
- 29 aug. 2018 în Smart TV

LG Electronics prezintă primul televizor OLED 8K (7680 x 4320) din lume, în cadrul IFA 2018.

Televizorul LG OLED 8K de 88 inch are peste 33.000.000 de pixeli cu iluminare proprie, pentru a produce o rată de contrast de neegalat și negrul pur ce definesc calitatea recunoscută a imaginii definitorie pentru televizoarele OLED.

Anticipând o dublare a livrărilor din piața OLED TV în 2018 și depășirea numărului de 9.000.000 de unități până în 2022, LG va continua să-și crească cota OLED în cadrul portofoliului său de televizoare premium și să promoveze adoptarea televizoarelor OLED la scară largă în rândul consumatorilor.

Dă PLAY la cel mai nou video
ABONEAZĂ-TE »
ABONEAZĂ-TE »

Deși piața de televizoare 8K este încă la început, se așteaptă o creștere a acesteia la peste 5.000.000 de unități până în 2022, iar LG se angajează să conducă piața ultra-premium prin tehnologiile sale OLED TV 8K.

În ciuda progresului în domeniul LCD, soluţia OLED este adesea văzută ca o “tehnologie a ecranelor de generație următoare” deoarece emite propria lumină, eliminând necesitatea retro-iluminării. Acest lucru permite televizoarelor de vârf să redefinească atât calitatea imaginii, cât și design-ul produsului. Nu doar că LG a fost pionierul acestor tehnologii, ci a și reușit să le lanseze cu succes pe piață.

Primul televizor 8K OLED de la LG reprezintă vârful realizărilor tehnologice și următorul pas evolutiv în domeniul tehnologiei ecranelor”, a declarat Brian Kwon, președinte LG Home Entertainment Company. „Tehnologia OLED 4K a jucat un rol major în redefinirea industriei TV, iar LG crede cu tărie că OLED 8K va face același lucru.”

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!