More

  IFA 2018: LG prezintă primul televizor OLED 8K din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG Electronics prezintă primul televizor OLED 8K (7680 x 4320) din lume, în cadrul IFA 2018.

  Televizorul LG OLED 8K de 88 inch are peste 33.000.000 de pixeli cu iluminare proprie, pentru a produce o rată de contrast de neegalat și negrul pur ce definesc calitatea recunoscută a imaginii definitorie pentru televizoarele OLED.

  Anticipând o dublare a livrărilor din piața OLED TV în 2018 și depășirea numărului de 9.000.000 de unități până în 2022, LG va continua să-și crească cota OLED în cadrul portofoliului său de televizoare premium și să promoveze adoptarea televizoarelor OLED la scară largă în rândul consumatorilor.

  Deși piața de televizoare 8K este încă la început, se așteaptă o creștere a acesteia la peste 5.000.000 de unități până în 2022, iar LG se angajează să conducă piața ultra-premium prin tehnologiile sale OLED TV 8K.

  În ciuda progresului în domeniul LCD, soluţia OLED este adesea văzută ca o “tehnologie a ecranelor de generație următoare” deoarece emite propria lumină, eliminând necesitatea retro-iluminării. Acest lucru permite televizoarelor de vârf să redefinească atât calitatea imaginii, cât și design-ul produsului. Nu doar că LG a fost pionierul acestor tehnologii, ci a și reușit să le lanseze cu succes pe piață.

  Primul televizor 8K OLED de la LG reprezintă vârful realizărilor tehnologice și următorul pas evolutiv în domeniul tehnologiei ecranelor”, a declarat Brian Kwon, președinte LG Home Entertainment Company. „Tehnologia OLED 4K a jucat un rol major în redefinirea industriei TV, iar LG crede cu tărie că OLED 8K va face același lucru.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.